קצוות מפוצלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצוות מפוצלים
    נסטיה
    15/06/2011

שלום,
    לפני כשבעה חודשים הייתי אצל ספר והוא הוריד לי את קצוות השיער המפוצלים והשרופים.
    מאז לא הסתפרתי ושערי ארך מעט, כמו כן טיפלתי בו עם מסיכות (מסיכת שיער של אינדולה לשיער יבש ופגום, ומסיכת שיער של שוורצקופ גם לשיער יבש ופגום לשיקום עמוק). השיער שלי שוב נוטה לקצוות מפוצלים, אני ממש מיואשת ואני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא גם בקושי אורך. במשך שמונה החודשים האחרונים עשיתי מחליק רק ארבע פעמים, בחורף השתמשתי מספר פעמים (בערך 4-5) במייבש שיער אבל לא הקרבתי אותו ושמרתי על מרחק של כ-15 ס"מ מהשיער... השיער שלי ממש חשוב לי ואני רוצה שהוא יארך ויהיה בריא, אבל נראה שכל מאמציי הם לשווא. HELP!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצוות מפוצלים

הוספת תגובה

• לחסוי-

**
    16/06/2011

לפי מה שכתבת אין שום סיבה שהשיער שלך יתפצל, לדעתי הספר לא גזר לך את כל הקצוות השרופים והמפוצלים, אולי השאיר טיפה מהשיער השרוף והמפוצל ולכן שיערך מתפצל שוב, כי אפילו אם יש טיפה שיער שרוף ומפוצל הפיצול מטפס למעלה ומפצל אותה! בשביל להאריך את השיער ושיגדל בריא ויפה לכי לגזור את הקצוות המפוצלים, ותמשיכי לטפל בשיער במסכה טובה מומלץ של קרסטס, תשתמשי באמפולה של מקדמיה . אמפולה זו ההזנה הכי טובה שיש לשיער! ואל תשמשי הרבה במחליק ופן תשתדלי לאסוף את השיער יפה מבלי להחליק אותו, ואין שום סיבה ששיערך לא יארך יפה ובריא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצוות מפוצלים - תגובה

זאב לוין
    17/06/2011

הזמן המומלץ לתספורת הוא כל 4 חודשים , ברגע שתעשי פעם ב 4 חודשים ותגזרי כסנטימטר תאפשרי לשיער לגדול מבלי להשבר , כאשר אינך גוזרת את הפיצול השיער נשבר באותה נקודה ולא אורך . בנוסף אני אמליץ לך על תספורת במספריים חמות שמלחימה את הקצוות וגורמת להם להיות בריאים יותר ולא להתפצל לזמן ארוך יותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו