מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על צבע שיערשיר19/06/2011
אני צובעת את השיער לבד בבית תמיד (על שיער בלונד בהיר טבעי שלי)
בדרך כלל אני מערבבת בדיוק חצי שפורפרת 8.3 עם חצי שפורפרת 7.1
אני רוצה שיצא לי גוון שיהיה באופן שווה מעורבב זהב עם אפרפר כדיי שלא יצא זהוב-כתמתם מידיי ולא אפור מידיי אלא ממש גוון בלונד כהה טבעי נטורל כזה.
אני רוצה הפעם לנסות שילוב אחר - אם אני הפעם יערבב בדיוק חצי חצי 7.3 עם 8.1 (ולא כמו תמיד שזה היה 8.3 +7.1) איזה גוון יצא לי?
יצא לי אותו גוון כמו 8.3 ו7.1 ? אם לא, מה יהיו השינויים בגוון? (גם אם הם קטנים כי השינוי שאני רוצה הוא קטן)
תודה רבה מראש על תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
שיר19/06/2011השינוי שאני רוצה הוא שינוי ממש קטן שרק יהיה טיפונת פחות אפרפר,
פעם אחרונה שצבעתי בחצי 8.3 וחצי 7.1 יצא טיפה אפרפר וטיפה בהיר מידי
אז הפעם הזאת אני רוצה שזה יצא טיפונת פחות אפרפר וטיפונת יותר כהה וטבעי כזה ועדין בלי יותר מידי זהב ובלי כתום!
אז האם זה יצא יותר טוב לערבב 8.1 עם חצי 7.3 או שזה יצא אותו דבר?
או שאולי כדאי פשוט לערבב חצי 8.1 עם חצי 7.3 ופשוט לשים טיפה יותר מה7.3 ?
ואיזה גוון בדיוק יצא לי מהערבוב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)