מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבתאל19/06/2011
היי שבוע טוב ,
רציתי לדעת עם ידוע לכם על המסכה האורגנית של החברה : "Revolution" שנקראת Kava Kava ,
הייתי בחנות למעצבי שיער והמוכרת אמרה לי שזוהי מסכה טובה שתתאים לי מכיוון שיש לי שיער צבוע ( צבעתי לפני כחצי שנה לשחור , מאז כ-4 פעמים וכבר שלושה חודשים אני לא צובעת במטרה לצאת מהצבע) היום הסתפרתי ממש קצר , ואני רוצה מסכה שתשקם לי את השיער בגלל שהוא לא אורך לי ואני מנסה לשקם אותו (הפסקתי עם הפנים )
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה אותה - מסכה מעולה
איילת30/06/2011ואז מה אם היא מיוצרת בארץ?! לא חסרים מוצרים שמיוצרים בארץ והם פשוט מעולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה של שקל וחצי
==19/06/2011חבל על הכסף מיוצר בארץ ובכלל זה מרכך שיער...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי המסכה
נופר20/06/2011אתה אומר את זה מניסיון שהשתמשת בו או על ביקורות מאנשים??? ,
כי המוכרת ממש התעקשה שזו מסכה מצוינת וקשה לי להאמין שהיא דיברה סתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה!!!
==20/06/2011מנסיון אישי שלי על עצמי ועל שיערן של לקוחות חבל על הכסף והמוכרת צריכה את כספך רוצה עצה טובה...?לוריאל,קרסטס,שיסיידו,אלפאפארף. מוצרים אלו בינלאומיים ומוכחים והזול עולה יקר אם כבר מוצרים אז משהו ברמה ומקצועי אל תתפשרי האמיני לי!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח יש משהו במה שאתה אומר אבל
נופר20/06/2011אבל אני חייבת לציין שבאותה חנות ספציפית המסכה הזו עולה יותר יקר מלוריאל למשל ,
בגלל זה לקחתי אותה . מתוך נקודת הנחה שהיא יותר מקצועית ומועילה ..
כנראה שטעיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשלול ידידי
נתיב23/06/2011יש המון סוגי מסכות בשוק אבל יש גם המון סוגי ראשים ולכל שיער מתאים מוצר אחר אני מכיר לקוחות שמרוצות עד השמיים ממסכה של 12 שקל אז מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה כאלה
==24/06/2011ועובדת עם מגוון הלקוחות אך יודעת שמרבית המסיכות מיוצרות באותו המפעל בארץ ורק הריח שונה ויודעת האמן לי הכל בולשיט כשקונים מוצר קונים את המוצר הנכון והאיכותי ביותר כי לא סתם הם יקרים אך יקר הוא לא בהכרח טוב ספציפית לשיער כי גם לאבחון מסיכה לשיער צריך לדעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
שגיב בבילה21/06/2011שלום בתאל אני לא מכיר את המסכה האורגנית אני כן יכול להמליץ לך בחום על מסכה של SP של וולה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)