מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר גוונים בשיערשירי23/06/2011
שיער שצבוע במספר 3 (חום כהה מאוד) ואני בהדרגה כל פעם צובעת ב-4 כדי להגיע להבהרה.
היום יועצת צבעי שיער בסופר פארם, יעצה לי לצבוע את כל השיער במספר 3 הכהה, ואחרי מספר ימים לבצע הבהרה עדינה בקרם הבהרה - כלומר - ניקוי צבע.
כל זאת כדי להגיע לגוון אחיד בשיער ולא לשני גוונים כפי שיש לי כרגע.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הייתי ממליץ להקשיב לה
נתיב23/06/2011אחרי שימוש בקרם הבהרה לא רק שהשיער יצא בגוון בלתי אחיד בגלל הקושי של ההברה לפיזור אחיד בשונה מצבע רגיל, אלה גם שהבהרה "פותחת" את השיער ומשאירה אותו פתוח ככה שכל צבע אחרי זה "מחליק" מהשיער והגוון הלא אחיד נמשך לאורך זמן ולאחר הרבה צביעות ולא נשכח שהבהרה מייבשת את השיער וגורמת לו במקרים מיוחדים לשבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
שירי23/06/2011להמשיך בדרך שאני עושה?
אני רוצה שיהיה לי בדיוק כמו שנופר מור עשתה בדיוק עכשיו :))
חום עם גוונים בקצוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
נתיב23/06/2011תמשיכי בהדרגה תעשי את הגוונים עם גוון 7-03 על חמצן 9 אחוז ואת שאר השיער עם 5-77 על חמצן 9 עשר דקות לפני השטיפה תורידי את ניירות הכסף ותקציפי הכל יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צובעת
שירי24/06/2011את השיער עם צבע של לוריאל...
האם להמתין שכל השיער יגיע לגוון 4 ואז לעשות את הגוונים?
או שאפשר כבר עכשיו על הקצוות הכהים של ה-3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחכי כשתגיעי לגוון 4 ואפילו 5
נתיב24/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)