שיער תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער תלתלים
    מיכל
    23/06/2011

שלום, יש לי שיער עם תלתלים סגורים במיוחד בסוף השיער. אני אוהבת שיער עם קצת נפח גלי יפה מראה אקזוטי- אני שונאת את הפלטה והחלק. השיער שלי די רך ודק מאוד.כשהייתי קטנה השיער שלי היה ארוך והגיע לי עד ליישבן הוא היה גלי נוטה לתלתלים והייתי יכולה להכנס לים ולבריכה מבלי שיהיה לי קרזול מגעיל. אחרי תספורת קצרה מאוד לפני מספר שנים שהיה ממש ממש תלתלי(טעות איומה) הארכתי את השיער והוא ארך לי רק בקושי עד הכתפיים. אני ממש רוצה להינות משיער לא מפורזל ואחיד. אני ביררתי על פתיחת תלתלים והחלקת משי וקראתי הרבה תגובות שליליות- הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לעשות חצי החלקה משי והאם באמת פתיחת תלתלים מסוכנת? כי בס"כ הכל אני רוצה להאריך את השיער כדי שיהיה משקל ויהיה גלי יותר, ושאוכל סוף סוף להכנס לבריכה ולים מבלי לחשוש להירטב. שהשיער יהיה בנפח יפה עם גלים ובסוף השיער לא יהיו תלתלים שגורים אלא פתוחים יותר. הוא שיער בריא ואני לא שורפת אותו או משהו. עזרה!!!! אני ממש לא אוהבת את השיער הנוכחי שלי וזה ממש מוריד את הביטחון. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער תלתלים

הוספת תגובה

• מיואשת כבר...

מיכל
    24/06/2011

אז בכל מקרה לא אוכל להכנס לבריכה או לים?? אין דרך אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת כבר... - תגובה

זאב לוין
    26/06/2011

אני ממליץ על פתיחת תלתלים , יכול מאוד לעזור לך - אך על מנת שלא ייגרם נזק בשיער זה מאוד חשוב שתבחרי במעצב שיער מקצועי ומנוסה - מידת הנזק תלויה במקצועותו של מעצב השיער !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו