מיואשתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשתת
    שיר
    24/06/2011

אחרי יאוש ומאמצים רבים ללא הצלחה , הצ׳אנס האחרון שלי לנסות ולהצליח יכולה להיות בעזרתכם.... אז ככה אני כבר שלוש שנים בערך עושה פנים כול יום , (אולי פעם ב יצא לי להפסיק ליום יומיים ולא יותר)לפני חצי שנה התחלתי לצבוע לשחור ברוב טיפשותי חשבתי שזה יהיה יפה אך לצערי הצטערתי כבר לאחר שלושה חודשים , (צבעתי כמה פעמים )אז השאלה שלי היא כזאת .האם יש אפשרות שאני יכולה לשקם את השיער שלי למרות שכבר הרסתי את האמא שלו סליחה על הביטויייי . הוא נהיה ממש ממש דק ודליל . לפני שבוע הסתפרתי קארה אני כבר כמה חודשים לא צובעת וכן גם הפסקתי עם הפנים לא אכפת לי איך אני נראית העיקר להבריא ולהאריך אותו משהו שכבר כמה שנים לא קורה ואני כבר מיואשת עם שמתם לב לפי המגילה שכתבתי פה ממש סליחה דרך אגב. קניתי מסכה אני חופפת כול יום איתה משתדלת לא לשים מרכך על הקרקפת , לא להיות בשמש שותה מים , הרוב פזור או קשט בלי קוקו או משהו בדומה מסתרקת אך ורק שהשיער רטוב במסרק רחב שיניים האם יש סיבה שהשיער לא יארך לי או לא יבריא???? תודה רבהה ושוב סליחה על המגילה ונ.ב לאמא שלי כבר נמאס להשקיע כסף למוצרים יקרים לשיער שלי האם יש מוצרים במחירים סבירים יותר ‏?‏ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשתת

הוספת תגובה

• מיואשתת

שיר
    24/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ספיר-

**
    24/06/2011

אין לך סיבה להיות מיואשת את בדרך הנכונה להבריא את השיער! כל מה שכתבת מצויין! שיערך יגדל בריא, וחזק ויחזור להמלאות כמו שהיה בעבר, אמרת שהפסקת עם הפנים לגמרי אבל אם בא לך לעשות פן פעם בשבוע בלבד! ולא תצמידי את הפן לשיער!!!!ו תעשי פן ממרחק!!! אז לא יגרם שום נזק לשיער! ולא יפריע לתהליך הבראת השיער! לגבי המוצרי שיער עדיף לך להשתמש במוצרים איכותיים וטובים להשקיע קצת יותר כסף ,מאשר להשתמש במוצרי שיער זולים, המוצרים האיכותיים יעזרו לך מאוד בשיקום השיער! ובשביל שהשיער יגדל בריא וחזק תגזרי קצוות ס"מ לפחות פעם בשלושה חודשים! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד טיפ-

**
    24/06/2011

אמרת שאת צובעת את השיער, תצבעי בשטיפה לשיער ללא אמוניה, השטיפה בכלל לא מזיקה לשיער עדיפה מצבע !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

נופר
    24/06/2011

חחח ממש תודה אני שמחה שהפעולות שאני עושה לא יהיו לשווא.. ואני מעדיפה לא לעשות פנים בכלל כי עם אני מתחילה זה לא נגמר...
    וקניתי מסיכה מחנות של מעצבי שיער אז אני מתארת לעצמי שהיא איכותית (בסיבות ה100 ש"ח) ועוד משהו אני מעוניינת לצאת מהצבע השחור אז גם הצבע שטיפה מיותר ,
    תודה רבה עזרת לי מאוד!!
    שבת שלום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה..

נופר
    29/06/2011

רציתי לדעת עם אני עושה קוקו מתוח ביום יום (כי ממש חם)
    זה יכול לפגוע לי בשיער?
    או עדיף שפעם פעמיים בשבוע אני יעשה קוקו זה יגרום לי לנזק כלשהו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ספיר--

**
    29/06/2011

קודם כל זה מצויין לאסוף את השיער ,זה מגן מפני ליכלוך ואבק בחוץ ושומר על השיער, ואת יכולה כל יום לאסוף את השיער, אבל בקליפס! שלא יהיה מתוח מידי! ואדוק מידי! כי אחרת זה יכול לגרום לחוסר סירקולציה של דם לראש, ולמנוע זרימת דם טובה! וגם יחליש את השיער! תאספי אותו יפה בקליפס , ואין לך מה לחשוש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקליפס

נופר
    29/06/2011

אני מעדיפה עם גומייה כי זה יותר יפה ועם קליפס זה קוקו עגבניה אני רוצה שיער חלק מאחורה לא אסוף , אז עם גומייה לא טוב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בגומיה-

**
    29/06/2011

כל עוד לא לא תמתחי את השיער , והוא לא יהיה הדוק מידי, והקוקו יהיה משוחרר, אז אין לך מה לדאוג! תוכלי לשים גומיה בשיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו