מצב השיער לאחר החלקה ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב השיער לאחר החלקה ביתית
    שרית
    25/06/2011

שלום,
    יש לי שיער מתולתל אבל תלתלים גדולים השיער שלי לא אורך כבר 3 שנים ואני מעוניינת לעשות החלקה ביתית של שוורצקוף וקראתי מאמר שההחלקה תופסת ל4 חודשים שבחודש וחצי הראשונים ההחלקה היא מקלות ולאחר מכן השיער נראה חלק טבעי רציתי לדעת מה יהיה מצבו של השיער לאחר ארבע החודשים המובטחים וגם אם יש אפשרות לאבד שיער בגלל ההחלקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצב השיער לאחר החלקה ביתית - תגובה

אנג'לה טטרו
    03/07/2011

היי שרית
    היה עדיף אם תתיעצי אם מעצב שיער לפני שאת מחליטה לעשות בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית-

**
    25/06/2011

אחרי ארבעה חודשים שההחלקה תרד , השיער שלך יחזור לקדמותו, ולא תאבדי שיער מההחלקה , אבל קחי בחשבון שהשיער עלול להישרף ולהתפצל בגלל ההחלקה, ולהיות יבש, תצטרכי לטפל בו ישר אחרי ההחלקה לגזור קצוות, לקנות שמפו ללא מלחים, להשתמש במסכה טובה, ולא ללכת לבריכה ולים,בגלל הכלור. כדאי למנוע נזק לשיער, וגם אחרי ההחלקה תצטרכי לעשות פן , בשביל שהוא יהיה גולש. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון, אל תעשי החלקה בבית

איילת
    30/06/2011

את יכולה ממש לשבור לעצמך את השיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו