מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אל תרימי ידיים
==30/06/2011קבלי כמה דעות נוספות ולכי רק למומחים בתחום יש את יגאל ויצמן,רפאל אברמוב מרמת השרון יש את רוני חתוכה יש את הייר סיטי מירושלים אלו מעצבי שיער שמתעסקים בשיקום והחלקות שיער זאת הנישה שלהם קבלי ייעוץ ותחליטי אל תתעני ותחשבי שאי אפשר לעשות כלום הכל אפשרי רק אם עושים זאת נכון ואם אי אפשר אז אי אפשר אבל לכי לייעוץ וקבלי דעות נוספות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תגובה של גיבוב של שטויות פחחחח
**29/06/2011חזרתי מבילוי מאמי חחחחחחחחחח, אל תדאגי לי נשמה טובה ,חחחחחחחחח, תתקדמי ספרית גטאות.... חתיכת הזויה שכמותך, נשמע לי שמצבך הנפשי מעורער!!!! תהיי בריאה רפואת הנפש והגוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל=== שתיקה= חוכמה אז תשתקי והרבה!
**29/06/2011ותשתקי והרבה , השתיקה יפה לך!!! את מפגרת עם תעודות ויעידו על כך תגובותייך הרדודות, העלובות, עם הטקסט השכונתי... פחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להסתכן שנית?הגר25/06/2011
שלום!
עשיתי בשנתיים האחרונות 3 פעמים החלקה יפנית, כעת אני מה שנקרא סובלת מנשירה, שיערי דק וחלש, מאחר וכיום אני שרויה במצב טיפולי לשיער( משתמשת בתכשיר מינוקסי לנשירת השיער) אני חייבת להמנע מהחלקות נוספות.
אני מתפתה מאוד להשתמש במחליק אך יודעת שזה רק עלול להזיק.
את שיערי אני מייבשת לאחר המקלחת עם מייבש שיער במרחק 20 מטר מהקרקפת.
העניין הוא שהשיער ממש צמח לי בשורשים וזה מציק לי כמובן.
רציתי לדעת האם ניתן לעשות החלקה ולא מהשורשים,סתומרת ממש לקחת מרחק מסוים משורשי השיער ומשם לעשות את ההחלקה..האם זה שוב יכול להחמיר?
מה הייתם ממליצים לבחורה שלא יכולה בלי השיער חלק????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל..
הגר25/06/2011הנשירה אצלי 99% גנטית, וזאת כי אמא שלי ושתי אחיות הגדולות שלי סובלות מנשירה ושיער דליל. לדעתי ההחלקה רק עוררה את הבעיה.
בכל אופן אני יודעת שאני לא יכולה בלי שיער חלק! יש בכל זאת פתרון יצירתי עם נזק מופחת לשיער??? אני רוצה אותו חלק..... זה הביטחון שלי נטו \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסתכן שנית? - תגובה
זאב לוין26/06/2011כעיקרון זה יכול להיות אפשרי אך ממליץ לך להגיע ליעוץ - צריך לראות את השיער כדי באמת לא לגרום לך נזק בלתי הפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב-
**26/06/2011איך אתה מציע לה החלקה שאתה יודע מראש שהיא סובלת מנשירת שיער נוראית? בושה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב אתה בסדר גמור!!!
==27/06/2011אני תומכת בזאב אפשר לבצע החלקה יפנית ואין כל קשר לנשירה בכלל!!! במקרים מיוחדים אלו צריכים להגיע לייעוץ וכל ההצלחה תלוייה באבחנה ובמריחה של החומר על השיער!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר-
**27/06/2011לכי לכל ספר מקצועי ולא חובבנים , ואף אחד לא יסכים לעשות לך את ההחלקה, אל תעשי נזק לשיער שלך!!!! לכי לספר טוב ומקצועי שלא דואג להכניס כסף לכיס שלו אלא לשיערך!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב בטח ספר טוב ומקצועי אבל הוא
**27/06/2011טועה שזה אפשרי לעשות החלקה על נשירת שיער, ואת בעצמך יודעת שלא כדאי ושעשית החלקה הנשירה התחזקה יותר, אל תתפתי לשמוע את מה שאת רוצה! אל תעשי נזק לשיערך, וזאת עם הכינוי == הציעה לאחת שעברה טיפול כימותרפי לעשות החלקה שאסור לה בכלל להריח את החומר ושזה מסוכן לה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות את כותבת יאללה....
==28/06/2011קודם הכינוי שלך לא משהו כלל שנית את נראית לי פרזנטורית של לוריאל כי זה מה שאת יודעת שלישית אין קשר בין יפנית וכימותרפייה ורביעית החלקה יפנית צריך לדעת לעשות וה כי חשוב למרוח כמובן לא בכל מחיר אך הידע וההמלצות שלך שוות כקליפת השום ומי שקורא אותן כבר יבין....מעבר לכך זה בסדר להישאר אנונימי וזה לא פשע אבל לפחות עיצות טובות תיתני ולא שטויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-== את לא נשמעת לי חכמה במיוחד
**28/06/2011סורי... במיוחד אחרי שהצעת החלקה לאחת שסיימה טיפולים כימותרפיים... פחחחחח , והתגובה שלך גיבוב של שטויות חחח, והשפה שלך ציטוט "יאללה " כמו שכונה.. תהיי בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרית שכונות....? פחחחח...
==29/06/2011אולי יש לך למכור מסיכה או קרם נגד שטויות של לוריאל לאחר טיפול כימותרפי...?אני צריכה המלצה לכל השטויות שאת מנסה למכור לכולנו פה...יש לי למי למכור את כל הבולשיט שלך....למתלמדים שמאמינים לכל השטויות שלך!!! פחחחח....אין קשר בין מה שאת כותבת לבין המציאות וחבל שאת מבלבלת פה כל כך הרבה בנות מיואשות שאין להן במה להאחז ...שפע של בריאות מאחלת לך כי לא נראה לי שאת בשיא השפיות והמקצועיות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל== הממורמרת וההזויה באיזה הוסטל את
**29/06/2011כותבת את התגובות? הזויה משהו... מפגרת עם דיפלומה את...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושששש תתקדמי ספרית גטאות ...
**29/06/2011ותשתקי והרבה השתיקה יפה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשועממת והמתקדמת...
==29/06/2011אם בשעה ארבע בבוקר את נמצאת כאן ומחפשת מה לעשות כי כנראה את מאוד משועממת ומחפשת למי למכור עוד מוצר של לוריאל אזי מצבך עגום ביותר אני לפחות ישנה טוב בלילה ומספרת את כל השכונה אבל את...כנראה דואגת יותר מדי..אני ממזמן התקדמתי והתקדמתי טוב בזכות השכונה...פששששש....ארבע בבוקר..? כנראה שאין מכירות בלוריאל ואת לא ישנה טוב...אל דאגה גם את בבוא מן הימים תתקדמי כמוני רק אבל רק עם תהיי ישרה ותפסיקי לתת עצות מטומטמות שגורמות לי ולשכונה חלחלה עצם העובדה שאולי אבל אולי יש מישהו שמסתפר אצלך.....בררררר...טוב ביי אני מתקדמת...ולמרות הכל מאחלת לך שינה ערבה ללא דאגות והמון בריאות...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגטאות..?נשמע מוכר!
==29/06/2011אממממ...דרך אגב היית פעם בגטו...? נראה שאת יודעת מה זה!!! את לא קרובה של אנה פרנק? זאת הסיבה שאת ערה בשעה כזאת...הגיל..? וואו....לא ידעתי שלוריאל מכרו בתקופת השואה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עושים החלקה בשום פנים ואופן על
שיראל28/06/2011נשירת שיער נקודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי שזה יוביל להרבה תגובות אבל
הגר28/06/2011בכל זאת, זאב יתכן ואתה ספר מקצועי , ובמצבי אני עשויה באמת להתפתות לעשות שוב החלקה אך אז נראה לי שאשאר עם שערה אחת על הראש.
ידוע לי שקוקו מתוח לאחר הרטבת השיער גם כן מזיק מאחר ואני בעצם מותחת את שיערות הקרקפת ומחלישה את הזקיקים...אך הקוקו שאני עושה הוא לא חזק מדיי והשיער איננו נמתח כלל.. הסיבה שאני עושה את הקוקו הזה זה רק כי ככה יוצא לי שיער חלק למעלה... מה אתם אומרים? כל החיים קוקו מתוח........??? אוף..
אם מישהו היה מבין כמה זה קשה..בגלל הדילול בשיער(עקב ההחלקה) ובגלל התלתלים... אני לא יכולה ממש לחזור למצבי הטבעי, התלתלים מזעזעים ולא מתאימים לי..שלא לדבר כשהם ממש מעטים ובקצוות הם חלקים בגלל ההחלקה..
מה לעזאזל עושים?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד הגר! טוב שירדת מההחלקה!
**28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליאופטרה
רבקה29/06/2011שלום,
מתוך נסיון אישי הכי טוב זו החלקה של קליאופטרה , עשיתי החלקת קליאופטרה והשיער נראה יפה והרבה יותר בריא ממה שהיה אפילו לנשירה זה עזר ! מומלץ בחום..
יש חיסרון אחד השיער הופך לשחור ואין אפשרות לצבע בהיר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)