מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שיניים למשפחה חסרת אמצעיםקארין23/03/2007
שלום ומזל טוב על האתר המדהים הזה ועל עבודת הקודש שלכם.
אני בת 17 אחת בת למשפחה חסרת אמצעים ואבי אינו בקשר עמנו.אני הייתי רוצה לדעת איך והאם ניתן לקבל הנחות או כיסויים מצד המדינה?אני מאוד מתוסכלת מהמצב של השיניים שלי ומצד שני אין מי שיממן לי את זה,אני רוצה למנוע נזק בלתי הפיך,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע במימון יישור שיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין25/03/2007אני בהליכי ברור עבורך.
בינתיים דאגי, שימצא ברשותך מכתב משרותי הרווחה בעירייה או במועצה המקומית במקום מגורייך המאשר את בעייתך במימון הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התשובה לסיוע במימון
ד``ר עתליה וסרשטיין26/03/2007המשך לתשובתי מאתמול
עם המכתב משרותי הרווחה ,המעיד על בעייתך ,תוכלי לפנות למחלקה לאורתודונטיה (יישור שיניים) בביה"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב וישתדלו שם לסייע לך.
בירושלים קיים ארגון "משולש", המסייע בטיפול שיניים לנזקקים כולל אורתודונטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיניים במקום יישור.איש 3322/03/2007
שלום .
שאלתי היא כזאת השיניים הקידמיות שלי לא ישרות במיוחד אני מתייחס ללסת העליונה בלבד.
האם ניתן באופו רפואי לעקור חלק מהשיניים ולשתול אחרות חדשות וישרות במקומם?
וזאת על מנת לחסוך זמן יקר{ברצוני לציין שאני בן 33}.
בברכה איש33.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה לעומת יישור שיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין25/03/2007ניתן לעקור שיניים ולהתקין שתלים דנטליים שעליהם יורכבו כתרים אסטטיים
אולם בדרך כלל פתרון זה אינו רצוי כי:
1. אורך חיי השתל נמוך בהרבה מאורך חיי השן המקורת ואתה עדיין צעיר ועלול להזדקק למספר מערכות של שתלים ושיקום.
2. הפתרון האסטטי של שיניים מיושרות בדרך כלל טוב הרבה יותר ובמיוחד כשרואים את גבול השיניים עם החניכיים בזמן חיוך לדוגמא.
3. הסבירות של כשלון השתלים והשיקום עולה על סבירות כשלון הטיפול האורתודונטי.
4. עלות האורתודוטיה פחותה בדרך כלל ממערכת שתלים ושיקום עליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לפתיחת הפורום!מערכת BeOK22/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזל טוב ובהצלחה!
ד``ר אריאל דינבר26/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקום לירונן22/03/2007
יש לי שן אחת מקדימה למטה, שהיא מעט עקומה, חוץ מזה - השיניים ישרות. המצב אינו נורא כלל, השאלה היא אם האופציות הטיפוליות מסובכות המקרים הללו? אה כן.... מזל טוב לפתיחת הפורום החדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לחותכת תחתונה שאינה ישרה
ד``ר עתליה וסרשטיין25/03/2007תודה על הברכה.
סליחה על התגובה המאוחרת. רק היום נודע לי על פתיחת הפורום.
לשאלתך: רובהמקרים אינם מסובכים.
בהנחה שקיימת צפיפות של השיניים התחתונות:
אם השיניים העליונות מרוחקות מעט קדימה מהתחתונות, הטיפול בדרך כלל פשוט.
אם אין מרווח כזה, יתכן צורך ב"הרזיה" קלה של שיניים כדי להשיג מקום לשן שאינה ישרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)