סרטן שאובחן לפני יומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שאובחן לפני יומיים
    גילה
    19/09/2011

שלום,
    בני בן ה-11 אובחן כחולה בסרטן העור, מאז הוא ממש מדוכא, הוא מבין את פשר המחלה וכל הזמן שואל אותי האם הוא ימות. אני עונה לו שלא, ושהוא יחלים במהרה אז זה ממשיך להטריד אותו. מה אפשר לעשות כדי להסיח את דעתו מהנושא? אני כבר שוברת את הראש המון שעות, האם כדאי לקנות לו משחק מחשב? מחשב חדש? או שמה עדיף להשקיע בטיול נחמד או יום כיף למשפחה? אני ממש לא יודעת כיצד להסיח את דעתו מהמחלה.
    תודה,
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שאובחן לפני יומיים

הוספת תגובה

• לגילה

עדי וינטרוב
    19/09/2011

תגובתו של בנך הינה תגובה נורמלית למצב החדש שלו. הוא מוטרד מכל המידע החדש שהוא שומע בימים האחרונים. הייתי משוחחת איתו על הנושא ושואלת אותו שאלות פתוחות על מנת שיוכל לדבר איתכם על החששות שלו. במקביל אפשר להתייעץ איתו ולשאול אותו מה יכול לעשות לו עכשיו יותר נעים: משחק מחשב, מחשב חדש, טיול וכו'. תסמכי על הילד שלך שהוא יודע הכי טוב מה יכול לרומם את רוחו במקביל לשיח פתוח בבית על מה שמעורר אצלו חשש.
    הרבה בריאות
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גילה

שלומית
    07/01/2012

פני לעובדת הסוציאלית בבית החולים שתעזור לך להיקשר לעמותות שתומכות בילדים שדומיננטיות באיזור שלכם.
    העמותות יכולות לעזור לכם לשמח את הילד ולהתאוורר בעצמכם. חלק יכולים לשלוח מתנדבים שינעימו את זמנו, חלק מארגנים ימי כיף ולחלק מרכזי יום אליהם הילד יכול להגיע במהלך היום ולקבל העשרות וחוויות.
    בריאות ושמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה