מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם סרטן הקיבה.הילה11/05/2007
קצת על עצמי-בת 36 נשואה+1 בהריון חודש שישי עם תאומות.
לפני 11 חודש נפלה עלינו הפצצה, אמי בת 60 היום .אשה שהייתה בריאה, חזקה, מלאת כוחות חלתה בסרטן הקיבה (שלושה חודשים קודם התמודדנו עם סרטן הערמונית אצל אבי).
לפני 11 חודש עברה ניתוח שבה הורידו את רוב הקיבה, ראו גרורה בלבלב שלא הצליחו להגיע אליה
ולכן לאחר הניתוח היא עברה הקרנות+כימו. לפני חמישה חודשים הסיטי הראה שהמצב בסדר ואף
הגרורה שהיתה הצטמקה.
המצב היום - סיטי חדש לפני כחודש גרורות בכבד ובלבלב המצב לא טוב לפי הרופאים עניין של זמן,
לפני שבועיים עברה טיפול כימותרפי במשך 5 ימים אגרסיבי ביותר שגרם לה "להתרסק" גם פיזית וגם נפשית בצורה קשה יותר. אנחנו מנסים להיות שם איתה ובשבילה אבל זה כל כך קשה!!!!!!!!!!
מה אומרים? מה עושים? כיצד מתמודדים זה כל כך כואב!!!!!!!!!!!!!!!
מצטערת עם קצת ארוך פשוט הייתי חייבת להתפרק ואני שמחה שמצאתי את הפורום הזה.
בשורות טובות והמשך שנה מלאה רק בשמחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה לפורום, הילה
אלי מצנר12/05/2007הלוואי והייתה לנו תשובת מעבדה של אם תעשה כך תקבל תוצאה כזו, לצערינו זה לא פועל כך.
הילה אנחנו כאן בדיוק בשביל להתפרק ולשתף,,,
בריאות ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להילה- סרטן הקיבה גרורותי
אורלי31/05/2007להילה שלום
הצטערתי לשמוע על אימך ועל המחלה הנוראית שתקפה אותה
לצערי הרב, אני ומשפחתי באותה סירה. לפני כשלושה שבועות אבי חלה במחלה בקיבה ויש לו גרורות בלבלב ובכבד
אנחנו עדיין לא מעכלים את המצב, אבי אמור לקבל טיפולים כימיים בעוש 20 יום וכולנו חוששים מהתובות ומתופעות הלואי
אין לנו שום מושג במחלה והינו רוצים להתייעץ איתך ולשמוע מעט מנסיונכם
אבי יקבל את התרופה טקסוטל למשך 5 ימים. האם זו התרופה שאימך מקבלת? (תרופה זו אינה בסל)
האם תוכלי ליצור עימי קשר על מנת שנוכל לדבר ולשתף אחת את השניה?
אם תרצה פני אלי במייל
אני מודה לך מראש
ומאחלת לאימך רפואה שלימה ותהיו חזקים
יום טוב, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום.
הילה31/05/2007אני מנסה להשיג אותך בנייד כרגע ללא הצלחה, אין לי את המייל שלך אודה לך עם תרשמי אותו.
אמי קיבלה נכון להיום טיפול אחד מהתרופה שציינת ואמורה להתחיל טיפול נוסף ביום ראשון.
אמי לפני הטיפול שונה לחלוטין מאמי אחרי הטיפול, הטיפול קשה מאוד תופעות הלוואי קשות מאוד
כולי תקווה שאביך יגיב בצורה שונה מאמי.
הטלפון שלי: 050-2139010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה- אורלי מהתגובה הקודמת
אורלי31/05/2007ראשית, תודה על שחזרת אלי בהקדם,
אומנם שמחתי לשמוע ממך אך הדברים שכתבת די מאכזבים ומעציבים.
אני חוששת מאוד מהטיפול הנ"ל ולא יודעת אם עדיף להתחיל עם זה בכלל,
אני חוששת שהוא עלול להישבר ולסרב להמשיך עם הטיפול
אני דואגת מאוד , האם לדעתך כדי להפגיש אותו עם פסיכולוגית או עו"ס כדי שתשוחח איתו ותכין אותו לקראת מה שמצפה לו?? (ואולי גם להכין את בני המשפחה)
אני מאוד רוצה לדבר איתך
במידה ולא נשיג אחת את השניה נשאיר מסרים במייל[email protected]
אני מודה לך מאוד,
שאלוהים יברך אותך ואת בני ביתך!
בברכה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולים או חולים לשעבר בסרטן הקיבה
ברוך אירם26/05/2009בשביל לאמת תרגום של שאלון למחקר ולבדוק שהוא מובן, לטובת המחקר, דרושים אנשים שחולים או חלו בסרטן קיבה, וזה רק בשביל שיאמרו אם הם מבינים מילולית את התרגום לעברית של השאלון. זה לוקח בערך חצי שעה, ומקבלים 150 ש"ח.
נשמח אם תצרי קשר
ברוך, 'מעין תרגומים'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)