מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרומת שיעראחד11/05/2007
שלום, אני לא בטוח אם השאלה מתאימה דווקא לפורום הזה, אך לא ידעתי איפה לשאול, מקווה שתוכלו לעזור:
אני גר באיזור ירושלים, מגדל שיער כבר כמה שנים, ובקרוב חשבתי להסתפר. אני רוצה לדעת איך ניתן לתרום את השיער לחולי סרטן? האם יש מספרות מיוחדות שקשורות לעמותות כאלה? מה צריך לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא,
אלי מצנר12/05/2007מודה ומתוודה פעם ראשונה אני שומע על נכונות לתרום שיער,,, אין לי מושג למרות שניראה לי שאין כזה דבר מכיוון ששיער צומח מהר מאד עם סיום הטיפולים,,, אולי כדאי לבדוק במספרות שמייצרות פאות,,, בכל אופן תודה על ההענות והרצון לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אחד12/05/2007שמעתי השבוע על בחורה שתרמה את שערה לעמותת "זכרון מנחם", והיות ואני גם ככה מסתפר, חשבתי אם כבר לעשות משהו למטרה טובה...
אנסה לברר במקום אחר, תודה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת שיער-למי ואיך?
יהושוע26/05/2008בס"ד שלום 'אחד' לגביי זכרון מנחם ניתן להגיע אליהם דרך גוגל פשוט לרשום תרומת שיער או את שם הארגון כמו כן תוכל לקבל פרטים ב050-9216747 כל טוב יהושוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטון-תרומת שיער לילדי זכרון מנחם
יהושוע18/08/2010שלום ביו טיוב הועלה לאחרונה סרטון בשם שצויין ובו רטים כיצד ניתן לתרום כל טוב יהושוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)