מידע רפואי
פורומים
- יוגה, מדיטציה
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- הפרעות קשב וריכוז
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- פיזיותרפיה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- יחסים, זוגיות ונישואין
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- וטרינריה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- תרופות ייעוץ תרופתי
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קייטנהאופירה18/06/2012
האם יש קייטנות לקייץ עבור ילדים שמבריאים ממחלת הסרטן? אני גרה בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאופירה
עדי וינטרוב18/06/2012אני חושבת שכדאי לך לבדוק מול העובדת הסוציאלית במחלקה בה הייתם מטופלים. אני יודעת שיש לעזר מציון קייטנה וגם לאגודה למלחמה בסרטן. יכול להיות שיש עמותות נוספות המקיימות קייטנות ואת כל המידע הזה ניתן למצוא את העובדות הסוציאליות של בתי החולים או לפנות ישירות לעמותות ולבדוק מולן.
הרבה בריאות
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?