תרומת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת שיער
    יוגב
    21/02/2008

אני בחור בן 20 עוד חודש מתגיס וזה אומר שאני אוטוטו מסתפר ואני רוצה לתרום את השיער שלי .אם זה יעזור איכשהו אז פנו אלי באימייל [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת שיער

הוספת תגובה

• תרומת שיער -איך ולמי?

יהושוע
    25/05/2008

בס"ד
    לכל הקוראים קיים אירגון בשם זכרון מנחם שפועל למטרה זאת כבר שנים ניתן להגיע אליהם דרך אתר הבית שלהם לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל050-9216747 כל טוב ויום מוצלח יהושוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך את מוחנה ליתרום ולמה הם צריחים

ניגינה
    11/09/2008

אך את יחולה להישאר בלי שער וליתרום להם זה דפוק למה הם צריחים את השער שלך מה הם בלי שער ...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

יהושוע
    12/09/2008

ובכן אם נניח לשגיאות כתיב אני מניח שלא הבנת אך ילדים שעוברים טיפולי הקרנה סובלים מנשירת השיער והאירגון נעזר בתרומות כדי להכין להם פאות לתקופת ההחלמה בתקווה שהצלחתי לשפוך מעט אור על העניין כל טוב יהושוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה