מתקשה להשתלב בחברה [נער בן 17]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה להשתלב בחברה [נער בן 17]
    חסוי
    15/05/2007

שלום לכולם יש לי קשיים להשתלב בחברה ,בכיתה יודעים שאני חולה אבל מה עם האנשים ברחוב וגם ילדים ונוער ,לפעמים ברחוב כשאני פוגש נוער בגילי אז הם צוחקים עלי ,גדל לי השיער בראש אבל אני עדיין חיוור ומלא צלקות מהקטטרים מה עלי לעשות כדי שהנוער בגילי יכבד אותי להגיד לכולם שאני חולה זה לא ניראה הגיוני ולפי דעתי זה גם לא מכובד. אשמח לשמוע עזרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נער בן 17,,,

אלי מצנר
    16/05/2007

לא ברור לי אייך רואים לך את הצלקות ? אתה הולך בלי חולצה ? הריי כל הקטטרים הם בבית החזה בד"כ,,,,,
    ולעצם העניין, אתה חיוור כי עברת טיפולים עם הזמן זה יעלם ותהיה כאחד האדם, שם המשחק עכשיו הוא סבלנות.
    מה שניתן לעשות הוא לבקש מהיועצת בביה"ס לעשות פעילות בנושא, ישנן מחלקות
    אונקו \ המטולוגיות שיש להן צוות שכולל רופא אחות ויועצת חינוכית המגיעים לכיתת הילד החולה ושם עושים פעילות בנושא הסרטן,,,
    תבדוק זאת...
    בביה"ח מאייר ( רמב"ם ) זה מקובל ואף רצוי לעשות פעילות כזו עם חבריי הילד החולה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנער בן 17 הי אלי אני חושב שלא הבנת

חסוי
    16/05/2007

הבעיה לא בביה''ס שלי אלה הנוער מביבה''ס אחר למשל כשאני הולך לבריכה [פעם ראשונה בגלל שאין כבר סכנת זיהום[בלי הקטטר]] או ברחוב ,אני די נמוך וחלש וחיוור אולי בגלל זה צוחקים עלי וזה ממש מעצבן אותי השאלה שלי היתה מה לעשות בנידון לומר לכל אורח עובר שאני היתי חולה כדי שירחשו לי כבוד או מה , עוד דבר שתופתע לשמוע שהבנות ברחוב כן מנחשות שהיתי חולה וכן נותנות כבוד יותר מהבנים אז מה לעשות להתעלם , אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניראה שבאמת לא הבנתי,,,

אלי מצנר
    16/05/2007

אני חושב שאתה צריך לפנות ליעוץ מקצועי ,, עד כה נתתי לך תשובות של אב לילד שעבר תהליך דומה לשלך, מצטער אין לי את הכלים לתת לך תשובות מעבר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב תודה רבה בכל זאת

חסוי
    17/05/2007

אבל אני חושב שאני לא אלך ליעוץ , לפי דעתי הבעיה היא שמסבירים בביה''ס יותר על המחלה ומי שחולה בה ולא מקדישים הסבר על האנשים שעברו את המחלה והטיפולים הקשים, זו דעתי אבל תודה בכל זאת על התמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה