למה לא נכנסים לכאן ???????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא נכנסים לכאן ???????
    אמא למנצחת
    20/03/2008

זו הפעם הראשונה שאני רואה את הפורום הזה ,זהו דבר כ"כ נהדר,לחשוב שיש עם מי להתייעץ,עם מי לדבר ולחלוק,גם עכשיו כמה שנים אחרי ההשתלת מח עצם של ביבתי ,יש על מה לדבר לשאול לפחדלפעמים,והכי הכי לעודד,אבל לא רואה שאנשים כותבים ,כ"כ חבל ,לא הייתי רוצה לחשוב שאני כותבת לעצמי?????????!!!
    יש מישהו שמקשיב בכלל?
    אמא עם הרבה על מה לדבר,,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא נכנסים לכאן ???????

הוספת תגובה

• שלום לך אמא....

אלי מצנר
    20/03/2008

ראשית חן חן על הפרגון והברכות, הפורום נועד במיוחד למטרה שעליה דיברת...
    כאבא למחלים מבין בדיוק על מה את מדברת שיש עם מי לחלוק את הכאב, הצער ואו סתם לדבר כשותפים לצרה שהריי מי כמונו יודע מה באמת אנו עוברים...

נקודה למחשבה....
    אולי בזה שהפורום קצת רגוע הדבר מעיד על כך שאין חולים חדשים .............
    או שאני קצת נאיבי :-) והלוואי שכך \ הדבר..........

חג פורים שמח ובריא לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות למנצחים!!

עדי פכטר - אלט
    24/03/2008

שלום אמא.
    שמחתי לקרוא את הכותרת מלאת האופטימיות והחוזק. ככל שהעמקתי לקרוא את דבריך נוכחתי לדעת שוב עד כמה חיוני פורום זה ושכמותו- החרדות, החששות והכוחות לעולם צריכים מקום לביטוי. על אף הניצחון עדין אנו צריכים את אלה שילכו לצידנו.
    נשמח אם תהיה לנו לעזר ותידעי את הזקוקים לכך על הפורום.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה