מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא נכנסים לכאן ???????אמא למנצחת20/03/2008
זו הפעם הראשונה שאני רואה את הפורום הזה ,זהו דבר כ"כ נהדר,לחשוב שיש עם מי להתייעץ,עם מי לדבר ולחלוק,גם עכשיו כמה שנים אחרי ההשתלת מח עצם של ביבתי ,יש על מה לדבר לשאול לפחדלפעמים,והכי הכי לעודד,אבל לא רואה שאנשים כותבים ,כ"כ חבל ,לא הייתי רוצה לחשוב שאני כותבת לעצמי?????????!!!
יש מישהו שמקשיב בכלל?
אמא עם הרבה על מה לדבר,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך אמא....
אלי מצנר20/03/2008ראשית חן חן על הפרגון והברכות, הפורום נועד במיוחד למטרה שעליה דיברת...
כאבא למחלים מבין בדיוק על מה את מדברת שיש עם מי לחלוק את הכאב, הצער ואו סתם לדבר כשותפים לצרה שהריי מי כמונו יודע מה באמת אנו עוברים...
נקודה למחשבה....
אולי בזה שהפורום קצת רגוע הדבר מעיד על כך שאין חולים חדשים .............
או שאני קצת נאיבי :-) והלוואי שכך \ הדבר..........
חג פורים שמח ובריא לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות למנצחים!!
עדי פכטר - אלט24/03/2008שלום אמא.
שמחתי לקרוא את הכותרת מלאת האופטימיות והחוזק. ככל שהעמקתי לקרוא את דבריך נוכחתי לדעת שוב עד כמה חיוני פורום זה ושכמותו- החרדות, החששות והכוחות לעולם צריכים מקום לביטוי. על אף הניצחון עדין אנו צריכים את אלה שילכו לצידנו.
נשמח אם תהיה לנו לעזר ותידעי את הזקוקים לכך על הפורום.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)