גידול סרטני במוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול סרטני במוח
    רותי הייטנר
    31/05/2007

לפני שבועיים גילו גידול מאוד גדול במוחה של גיסתי, מאז חיינו השתנו לגמרי. אחי שבור אבל מוציא כוחות כדי להמשיך לתפקד למען אשתו ולמען הילדות בנות 7 ו- 2. לפני שבוע נתחו את גיסתי והוציאו חלק מהגידול והרופאים אמרו שהגידול נראה מאוד ממאיר. אחי לא יושן, לא אוכל, אפילו לא בוכה!! מחר אנו אמורים לקבל את תוצאות הביופסיה, בינתיים העובדת סוציאלית התחילה להכין אותנו לגרוע מכל.
    השאלה שלי: אחי ביקש ממני ללוות אותו לקבל את תוצאות הבדיקה, איך אני יכולה לעזור לו בצורה הכי טובה ונכונה המצב מאוד קשה, מה לעשות!! תעזרו לי. אני מנסה להיות מאוד חזקה בשבילו אבל זה קשה מאוד מאוד
    אודה מאוד על כל מילה, על כל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול סרטני במוח

הוספת תגובה

• רותי שלום

הילה
    31/05/2007

כרגע כל מה שביכולתך לעשות זה להיות שם בשבילו, בשבילה ובשביל הילדים.
    הרבה אין מה להגיד אבל מנסיוני עם אימי הפחד מהאמת כל כך חזק שתמיד אנחנו מעדיפים
    שיהיו איתנו אנשים הקרובים אלינו על מנת שיתמכו.
    במצבים כאלה כל עזרה מהמשפחה, בעיקר הנוכחות בסביבתם והתמיכה חשובה ביותר.
    בשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם

רותי הייטנר
    01/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה