מפחדת נורא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת נורא
    גלי
    15/06/2008

שלום, לבתי היו תקופה רוכה מאוד כאבי ראש חזקים, היא המון זמן בבדיקות ויש חשש לגידול במוח אני לא יודעת מה לעשות ממש מדוכאת ולא רוצה להראות את זה לילדה אז אני מתפרק ת מבפנים אני לא יודעת אפילו מה הסיכויים כי עוד לא עידכנו אותנו בפרטים לא כל תוצאות הבדיקות הגיעו אבל אני ממש עומדת להשתגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת נורא

הוספת תגובה

• גלי....

אלי מצנר
    15/06/2008

גלי
    ליבנו איתך, אנו מכירים את התקופה בה ממתינים לתשובות החוסר ודאות בהחלט משגע וגורם לאי נוחות בלשון המעטה.
    אך יחד עם זאת אנו חייבים לחשוב חיובי ולקוות לבשורות טובות.
    עד שאין תשובות לכאן או לכאן אל לך להתייסר ולשקוע במחשבות... לבתך המשיכי לשדר מסרים חיוביים כמה שאפשר שמימך תשאב את הכוחות הנפשיים והפיזיים לעמוד חזק מול כל התמודדות.
    כולנו נחזיק לך אצבעות ונקווה לבשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי היקרה

גלית
    16/06/2008

קודם כל וחשוב מכל: בשורות טובות! מי יתן וחששותייך אלה יסתברו כחששות שווא ולא יהיה ולא מאום מכך.
    תיארת מצב של חוסר וודאות. הוא כשלעצמו, מעודד ומציף פחדים שבדרך כלל מתעוררים ומתגברים במצבים לא נודעים. יחד עם זאת, כאשר מדובר בילדינו ובחלקים הרגשיים שלנו כהורים - אין מילים מנחמות. במצב בו אהובינו מצויים במצב של ספק סכנה, מתנפצות להן מוסכמות והבנייות חשובות אותן כולנו סוחבים איתנו. כאלה שמחזיקות אותנו ומסייעות לנו להמשיך ולתפקד. מכאן הבנתי המלאה למצבך..
    כאשר היקר לנו עלול להימצא בסכנה (ולא חשוב מאיזו סיבה היא נובעת) אנו עומדים על המשמר, כל מהותינו מתייצבת להגנתם והקושי הגדול הוא כאשר אין ביכולתינו לעשות דבר על מנת למנוע או לסייע - הישיבה בצד וההמתנה קשה מכל.
    דרושה סבלנות רבה והמון כוחות נפש על מנת לעבור את השלב הזה של "לחכות" ועלייך להיות חזקה ואיתנה אל מול הקשיים.
    מכאן, כאם החשה את כאבך\דאגתך אני שולחת לך חיבוק חזק! מחבקת ומעודדת אותך להאמין שיהיה טוב. מחזקת אותך על מנת שתוכלי לחזק את שאר יושבי הבית ובעיקר את הבת האהובה.

בברכת בשורות טובות !

גלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה