התעלמות מהבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלמות מהבעיה
    דוד
    12/06/2007

בן דוד קרוב שלי חלה בסרטן לא מזמן וכבר עבר כימותרפיה. הוא מתנהג כאילו הכל כרגיל, אם מתעקשים לדבר איתו על זה הוא צוחק מהכל. זה לא נראה לי בריא, אני פוחד שמתישהו הכל יתפרץ, לא יכול להיות שלא אכפת לו שיש לו סרטן. מישהו כאן יכול לייעץ לי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלמות מהבעיה

הוספת תגובה

• התעלמות מהבעיה

מירי
    07/07/2007

רציתי לומר לך שהוא לא מתעלמם מהבעיה והוא לא יכול אם כל הטיפולים זוהי הדרך שלו להתגבר אתם רק יכולים לומר לו או אתה שיש לו תמיכה והוא תמיד יכול לדבר ולא ללחוץ זה יבוא לבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתנהג רגיל

אייר
    15/07/2007

להעניק הרבה אהבה סובלנות חיזוקים ולהתנהג רגיל מה שהוא מבקש זו נורמת חיים ולא אטררר.ם סביבו וזה טבעי שפע בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד היקר,,

אלי מצנר
    12/07/2007

כל אחד בוחר להתמודד בדרכו שלו, במיקרה הזה בחר בן דודך להתמודד דרך ההומור וזה לגיטימי ובעיניי מצוין, שווה בנפשך שהוא היה בוחר להתמודד בדרך של הסתגרות בכי יזע ודמעות אז כן היינו מגלים סימפטיה אליו ?
    אני בטוח שבתוך תוכו כן יש שאלות, תהיות, חשבונות נפש, אך הוא בחר בדרך מסוימת ועלינו לקבל זאת.
    לדעתי הצנועה אתם חייבים לכבד את בחירתו להתמודד במחלה דרך הומור ויחד עם זאת להיות לצידו למרות הרמת הגבה מצידכם,,,
    אין כמו הומור להתמודד עם דברים קשים כאלה.
    שיהיה רק בריאות ואריכות ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה