מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהבת שבורה02/07/2007
לאמא שלי התגלה בימים האחרונים גידול ממאיר בשלב מתקדם ביותר בגרונה.אני לא יודעת איך להקל עליה. אני לא יודעת איך להקל על עצמי-זה מרגיש כמו מוות בפנים. לחשוב על הסבל וכל הסיוטים שהיא עומדת לעבור, זה הורס אותי. רציתי לשאול אם יש קבוצת תמיכה למשפחות של חולי סרטן ובנושא אחר, האם ישנם טיפולים אלטרנטיביים מומלצים לצד הרפואה הקונבנציונלית? אינני מדברת על שרלטנים למיניהם אלא על עזרה של ממש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך...בת
אלי מצנר03/07/2007ליבי עמכם בכאבכם, אך אל לך להישבר ובטח לא ליד אימך, את צריכה לשדר לה חוסן וחוזק לפחות כלפי חוץ את, וכל הסובבים אותה.
לגבי טיפולים אלטרנטיביים אני ממליץ להתייעץ עם האונקולוג המטפל הוא בטוח יכול להמליץ על מטפל, שטיפולים אלה לא יהיו העיקר אלה כמשלים עד היום למיטב ידיעתי עדיין לא מצאו תחליף לכימוטרפיה לכן הטיפול הזה הוא משלים ולא אלטרנטיבי.
מצורף קישור לקבוצות תמיכה מקווה שייתן לך מענה.
[a href=http://atar.mscc.huji.ac.il/~mb/sb_support%20groups.html id=link]http://atar.mscc.huji.ac.il/~mb/sb_support%20groups.html[/a]
רק בריאות ואריכות ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)