מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדשאמיר זבלוד20/09/2008
שלום,שמי אמיר לפני כחודשיים גילו לבני דותן בן השנתיים ושלושה חודשים,לוקמיה. מאז עברנו הרבה ימים של חוסר וודאות ומעט ימים טובים(בבדיקות טובות )אנחנו מאושפזים כמעט כל התקופה עקב תופעות לוואי של המחלה,חום וכו.... האם השפיות חוזרת מתי שהוא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר...
אלי מצנר22/09/2008אמיר,
כו השפיות חוזרת אך אתה השחקן הראשי כאן....
אתה וזוגתך צריכים להחליט על חזרה לשפיות עד כמה שניתן ויפה שעה אחת קודם....
אני יכול לספר לך גם שהשפיות תחזור עדיין תלווה אתכם עננה שתזכיר לכם איפה הייתם ולאן תלכו החיים מתחלקים ל.... לפני גילוי המחלה ואחריי.....
אמיר, בתקווה שתדעו ימים טובים מאלה הרימו הראש צעדו קדימה בכל הכוחות.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לחיים רגילים
צבי06/03/2010אלי שלום
לדעתי בכל ארוע קשה ובעיקר מחלה קשה חווים החולה והמשפחה הקרובה הליך טראומטי שלעולם לא יגליד.
היכולת של אדם להמשיך מנקודה זו ואילך טמונה בהבנתו כי הצלקת תיוותר לעד והוא חייב לבנות את חייו בידיעה כי הם יהיו שונים מעכשיו.
תפקיד קבוצת תמיכה או גורם מקצועי אחר היא להטמיע נושא זה.
אני לצערי גם אחרי 4 שנים לא הטמעתי זאת לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להיכנע!
אנונימית19/09/2009אמיר..
נקרע הלב לקרא הודעות כמו שלך.וכן צר לי אבל הילדים חולים בדיוק כמו המבוגרים במחלות הנוראיות האלה..אני עוסקת בתחום החינוך לגיל הרך ורציתי רק לבקש מכם לשמור כמה שאפשר על שגרת היום עבור הילד. לייצב כמה שניתן את סדר היום לנהוג בעקביות ולא לוותר על תהליכים התפתחותיים שהילד אמור לעבור בגילו.
כמו כן לא משנה כמה אתם חרדים כואבים או עצובים אנא מכם אל תראו זאת לילד. חרקו שיניים תבכו לתוך הכרית אבל לידו תמיד חייכו ושדרו חיובי.אל תשכחו הילד קולט מסרים לא רק מילוליים הוא מבין גם הבעות פנים טון דיבור ועוד. נסו לחזק אחד את השני להעזר במשפחה והכי חשוב לחשוב חיובי ולהאמין -מחשבה חיובית מרפאה את הגוף. נסו להצחיק את הילד כמה שיותר לשמח אותו לגרום לו אושר .אל תתנו לו הרגשה שהוא שונה מאחרים גם אם הוא מרותק למיטה לפעמים.
אני מחזקת את ידיכם מחבקת אתכם ומאחלת לכם שנה טובה והחלמה מהירה ...רק אל תפסיקו להאמין והכל יהיה בסדר .לילדים יש אלוהים משלהם ששומר עליהם !!!
מקווה מאוד לראות בקרוב הודעה על החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימו לב לתאריך ההודעה
עדי פכטר - אלט21/09/2009היי אמיר
תמיד נפלא לראות את העידוד של כולם, אך בימים אלה כשנה לאחר כתיבת ההודעה המקורית חשוב שגם אתה תעודד את המשפחות מהמקום בו אתם נמצאים וכך גם דותן המקסים
באחולי שנה טובה, שגרתית (לטובה) ומלאת בריאות
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיר אבא של דותן
חנה צוראל06/03/2010קודם כל התשובה היא כן!
תקופת ההסתגלות הראשונה לאחר האבחנה היא קשה אך בסוף מתרגלים למציאות של בית - בית חולים.
הדרך הכי טובה להתמודד עם מה שמחכה לכם זה על ידי התמודדות לטווח קצר יותר. כל שבוע תעמידו לפניכם צפיות ראליות בהתאם למצבו של ילדכם.
אל תעמידו צפיות גבוהות מדי על מנת למנוע אכזבות כגון מתי הולכים הביתה? מתי הסיכוי לאשפוז חוזר? תשובות של בדיקות? ואתה תראה שעם כל בשורה טובה אתם תצברו כוחות להתמודדיות הבאות שמחכות לכם.
תחשבו שכל טיפול שאתם עוברים אתם מתקרבים לתוצאה המיוחלת של הבראה.
הרבה אורח רוח ואופטמיות.
רפואה שלמה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לשפיות....
פסיה מונק07/03/2010היי אמיר,
כמה שאני מבינך לליבך...שהרי הייתי בדיוק באותו המצב.
האם שפיות חוזרת מתישהוא....כן..אבל זה לא הזמן לחשוב על כך.
כרגע אתם במלחמה קשה..ואין זמן לספור פצועים בשטח אלא להביט לעבר המטרה בנחישות לנצח.
עוד יבואו ימים של רוגע ושלווה, וכן גם השפיות תחזור לביתך.
בינתיים, נסו לחטוף רגעים של מנוחה...מסעדה טובה לשעתיים או אפילו כוס קפה.
אם תרצה לשוחח אני זמינה גם בנייד ב- 7798400 - 050* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)