איך מתמודדים ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים ???
    שי
    22/09/2008

שלום .. אני .ש. בת 27+ גילו לסבתי את המחלה בריאה וזה הושלך לצלע מאוד קשה לי לקבל את זה ולעקל את מה שהיא הולכת לעבור בטיפולים עצמם אי אפשר להפסיק שלא לחשוב על הגרוע מכל אני יודעת שצריכים להישאר אופטימים ולחכות קצת לראות שהטיפולים אכן עוזרים ואולי ינתחו ,סבתא שלי היא אחת החברות הטובות שיש אישה מאוד מטופחת מאוד חזקה אבל אני רואה שהיא נישברת ונורא קשה לכולנו להבין איך ככה ביום אחד הכל משתבש אני יכולה להבין את כל המשפחות וההורים ואת האנשים שחיים בתוך זה ..זה נורא מה עושים ואיך מצלחים להתמודד ?? אני חושבת שזה גדול עלי היא אמורה להתחיל טיפול ראשון ביום רביעי הקרוב זה מלחיץ אותי נורא כי אני לא יודעת למה לצפות ,מה יהיה איך היא תקבל את זה המון שאלות עולות באויר אני בטוחה שכאן מבינים לליבי זהההה קשה חברים שתיהיה שנה טובה לכולנו והמון בריאות ורפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתמודדים ???

הוספת תגובה

• ש...

אלי מצנר
    22/09/2008

ש... היקרה
    נשמע שאת מודעת וכן יודעת שעלייך להישאר אופטימית וכן לשדר לסבתך אופטימיות לאורך כל הדרך,
    התמודדות היא חלק מהעניין ועלייך לחשוב שיש בפנייך אתגר ולא בעייה,,,, כשיש אתגר יש לנו נטייה להתגבר עליו כשיש לנו בעייה יש לנ נטייה להרים ידיים ולפרוש....
    מכאן שולחים לסבתך ו לך איחולי בריאות טובה ושלמה ואריכות ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה