אמא שלו משגעת אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלו משגעת אותי
    גילי
    25/07/2007

היי אלי,

בעלי חולה בסרטן המעי הגס. כמו שאתה יכול לדמיין לעצמך החיים שלנו התהפכו לגמרי. חוץ מכל מה שעובר עלינו ממלא אני צריכה להתמודד גם עם אמא שלו שהיא אישה מאוד שמרנית ותמיד עלתה לי על העצבים, אבל עכשיו היא מנסה כל הזמן לגרור אותו לכל מיני ידעונים ולשכנע אותי להתפלל וכו', אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ עליה אבל מתאפקת כי הוא לא צריך על הראש שלו עכשיו מריבה בין אמא שלו לבין אשתו. כמעט שכחתי לציין שגם הוא מחזיק בדעה שלי אבל אותו היא לא משגעת, רק אותי והוא כמעט לא יודע מה היא עושה. איך אני יכולה להתמודד עם המצב?

תודה על זה שאתה עונה כאן, זה ממש הצלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלו משגעת אותי

הוספת תגובה

• גילי,,,

אלי מצנר
    25/07/2007

לא לשכוח שהדאגה באה ממקום טוב ולא חס וחלילה ממקום של להרע לבעלך. בד"כ אנשים כאלה גם לפניי שמישהו יקר להם חלה האמינו בכל מיני אמונות ואייך אצלינו אמרים איש באמונתו יחיה, אנו גם יודעים וגם את שאין תחליף לכימוטרפיה מה שיש זה רפואה משלימה לא אלטרנטיבית אלה משלימה,
    גילי,
    תחיי עם הידיעה שלפחות בעלך באותה דיעה שלך ומשתף פעולה תרכזי את כל המאמץ עכשיו לכיוון שלו להחלים, והיה וישאלו תגידו תמיד כן תעשו את התנועה הזו הבלתי רצונית של הראש :)
    בכל פעם שיבקשו לקחת אותו למקום של קברי צדיקים או משהו דומה תגידו שהוא לא מרגיש טוב :) מקסימום יביאו לכם קמע תגידו תודה, תתנהגו יפה כך תרצו את כולם ואתם תחיו בשלכם,,,, אין פתרונות קסם למצבים כאלה, גם שבני בכורי חלה הביאו לי מים למרוח לו על המקום הנגוע כיבדתי מתוך זה שאנשים חשבו התאמצו והביאו, אמרתי יפה תודה אבל בסופו של דבר המים לא נמרחו :) כך יצא שזה אומנם שקר לבן אבל לא הייתה "מלחמה" זה לא הזמן,,, עכשיו הזמן לאחד שורות.
    גילי,
    המון סבלנות, אורח רוח, ועצבי ברזל זה שם המשחק אין לך ברירה....
    המון בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה