לכל חולי הסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל חולי הסרטן
    אורי
    29/07/2007

אני לא חולה סרטן, אני לא יודע איך זה, אבל לכל אלה שחולי סרטן אני מאחל לכולם שתתגברו על המחלה הנוראה הזה. מה שגרם לי להתחיל להיכנס לפורומים ולחזק אנשים הוא ילדה אחת.
    לפני יומיים בערך נכנסתי לבלוג של ילדה חולת סרטן, קראו לה נעמה היא הייתה בת 17 במותה הסרטן ניצח אותה... בחייה היא סבלה מאוד מהסרטן אבל היא לא הייתה עצובה היה לה את הנשק החזק ביותר נגד הדיכאון: הצחוק, האופטימיות והאהבה לחיים. היא תמיד היתה אופטימית למרות שהסרטן גרם לה סבל מרובה תמיד ראו לה עצב בעיינים.
    לכל חולי הסרטן אני מוסר בשמי ובשם נעמה ז"ל אל תוותרו למחלה הזו, תיהיו אופטימים זה לא שאי אפשר להבריא מהמחלה הזו.
    אני לא מאמין אני לא מזלזל בתרופות אבל התרופה הכי טובה היא השמחה לכל מי שכבר התייאש הוא ויתר =, אל תפסיקו להילחם!!!!!!
    היום אחרי שנעמה מתה חברתה הטובה מעדכנת במקומה את הבלוג יש מקום לעידוד ולתמיכה.

מקווה שנתתי לכם תקווה
    ממני אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל חולי הסרטן

הוספת תגובה

• נכנסתי וקראתי

חסויה
    29/07/2007

מצמרר, כל כך עצוב. אם אפשר, אני שולחת מכאן תנחומים למשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה