מעקב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב
    אמא מודאגת
    30/07/2007

שלום אלי! הבן שלי סיים את הטיפולים לפני כחודש והיה חולה באותה מחלה כמו דקל שלך.מחלה ארורה,שמשאירה חותמת לכל החיים,הופכת את הילדים לנכים! למרות הפרוגנוזה יחסית טובה אני מתה מפחד.עכשיו עשינו בקורת פעם ראשונה אחרי סיום הטיפולים ואני פשוט לא מסוגלת לסבול לחכות לתוצאות.אין לי לא יום ולא לילה.לא רוצה לחשוב איך אני עוברת את זה כל 3 חודשים... הבעיה שלי שאני עובדת בתחום הרפואי ומבינה יותר מדי.עשיתי כבר "דוקטורת" במחלה הזאת,רק סטטיסטיקות בראש שלי!נכון שזה רק מיספרים ותלוי באיזה צד אתה נמצא...אני חושבת שדרך לבית משוגעים מאוד קרובה אלי.אני גם לא רוצה עזרה מפסיכולוגים,כי אף פסיכולוג לא עבר את מה שאני עוברת.עזרה אני מוכנה לקבל רק מבן אדם שנמצא במצב שלי,מפני שרק הוא יכול להבין אותי..אני אשמח אם יש לך כמה טיפים לתת לי! תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב

הוספת תגובה

• שלום לך אמא מודאגת,,,

אלי מצנר
    30/07/2007

אמא יקרה,
    כל עניין הסטטיסטיקות לא צריך לעניין אותך כלל וכלל, מכיוון שאת ובנך שווים 100% הצלחה וזו הדרך שיש לנהוג.
    כשדקל חלה שאלתי את פרופ' בן הרוש מנהלת המחלקה האונקו \ המטולוגית בביה"ח מאייר (רמב"ם ) בחיפה מה הסיכויים והיא ענתה לי " אלי זה לא מעניין דקל שווה 100% " .
    אני מבין לליבך התהליך ארוך ומיגע , דקל היום עושה הכלללל ותמיד טוען שהנכות היא בכלל בראש.
    במידה ותרצו דקל יהיה מוכן להיפגש עם בנך לעודד אותו ולטעת בו את התחושה שניתן להחלים ולהתמודוד עם הכל על אף הנכות.
    שלחי אליי למייל [email protected] פרטים נוספים כגון: בן כמה הילד, איפה מטופל וכ"ו ואשמח לשוחח עימך כמי שעבר את אותה מסכת טלאות.
    ועד אז החזיקי מעמד והמון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה