סרטן לאשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן לאשתי
    דוד ר.
    01/08/2007

לאשתי היה גידול סרטני בעור שגילו בזמן, הוציאו אותו לפני שהוא התפשט ועכשיו הכל בסדר. מאז (זה היה לפני 3 חודשים) אני מוכה אימה, קשה לי להרדם ואני מתעורר הרבה פעמים בלילה בחרדה שקרה לה משהו ולוקח לי זמן להרגע (אני מתאפק לא להעיר אותה כל פעם), יש לי הרבה מחשבות על זה במהלך היום. אני לא יודע מה אני יעשה אם יקרה לה משהו ומאז שהיא חלתה אני לא יכול להוציא את זה מהראש, שזה יכול לקרות לה והיא הדבר הכי חשוב לי בעולם. אני מרגיש שאני הופך לצל של עצמי, מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן לאשתי

הוספת תגובה

• דוד שלום..

אלי מצנר
    02/08/2007

דוד
    מה שאתה חווה לפי דברייך, נקרא : חרדה (כפי שזיהית בעצמך), החרדה שלך נובעת בעיקר מהציפייה לסכנה או לאסון, לאחר אותה תקופה בה אשתך חלתה. מה שסביר בהחלט שתחוש עקב הלחץ והדאגה שחווית באותה התקופה.

התופעות עליהן אתה מדבר, הן תופעות שכיחות לחרדה אולם התרשמתי מדברייך, שהן מפריעות לך בתפקוד היום יומי היות ותיארת מצב שבו אתה לא מסוגל לישון בלילות, "צל של עצמך" ועוד סימנים המעידים לדעתי, על מצב שבו אינך מצליח להתמודד ולעבד את החוויה הקשה שחווית.

לכן, אני ממליץ לקבל עזרת מומחה, ייעוץ או כל דבר שיסייע לך בעיבוד התקופה הלא קלה שעברת.

איחולי בריאות לאשתך , ולכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה