מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן לאשתידוד ר.01/08/2007
לאשתי היה גידול סרטני בעור שגילו בזמן, הוציאו אותו לפני שהוא התפשט ועכשיו הכל בסדר. מאז (זה היה לפני 3 חודשים) אני מוכה אימה, קשה לי להרדם ואני מתעורר הרבה פעמים בלילה בחרדה שקרה לה משהו ולוקח לי זמן להרגע (אני מתאפק לא להעיר אותה כל פעם), יש לי הרבה מחשבות על זה במהלך היום. אני לא יודע מה אני יעשה אם יקרה לה משהו ומאז שהיא חלתה אני לא יכול להוציא את זה מהראש, שזה יכול לקרות לה והיא הדבר הכי חשוב לי בעולם. אני מרגיש שאני הופך לצל של עצמי, מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום..
אלי מצנר02/08/2007דוד
מה שאתה חווה לפי דברייך, נקרא : חרדה (כפי שזיהית בעצמך), החרדה שלך נובעת בעיקר מהציפייה לסכנה או לאסון, לאחר אותה תקופה בה אשתך חלתה. מה שסביר בהחלט שתחוש עקב הלחץ והדאגה שחווית באותה התקופה.
התופעות עליהן אתה מדבר, הן תופעות שכיחות לחרדה אולם התרשמתי מדברייך, שהן מפריעות לך בתפקוד היום יומי היות ותיארת מצב שבו אתה לא מסוגל לישון בלילות, "צל של עצמך" ועוד סימנים המעידים לדעתי, על מצב שבו אינך מצליח להתמודד ולעבד את החוויה הקשה שחווית.
לכן, אני ממליץ לקבל עזרת מומחה, ייעוץ או כל דבר שיסייע לך בעיבוד התקופה הלא קלה שעברת.
איחולי בריאות לאשתך , ולכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)