מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להמשיך לחייך ליד הילד?שמעון14/07/2009
בכל פעם שאני עומד ליד הילד במחלקה, כשהוא בלי שיער ומחובר לאינפוזיה המקוללת, אני ממש מתקשה להימנע מלפרוץ בבכי תמרורים ושומר, אך שהוא, על פרצוך חתום עם חיוך זעיר בזוית הפה. איך אפשר להתרגל לזה? איך אפשר לחייך באמת ליד ילד חולה סרטן שלא ברור אם ישרוד את התקופה הקרובה?
אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
אלי מצנר19/07/2009אתה צודק !!!! אי אפשר להתרגל אבל מאידך אתה חייב לשדר אופטימיות ולהציא מכל לימון לימונדה !!!
כאב למחלים שעבר את אותם היסורים אני אומר לך תשדר חיובי , זה מה שהילד יקלוט !
מבחינתך אין יותר שאלה של " מי יודע אם ישרוד " התשובה היא תמיד הצלחה של 100% אל תסתכל במחלקה שבנך מאושפז גם אם יש ילד נוסף עם אותה אבחנה לא תמיד נתוני הפתיחה דומים, לכן מרגע זה אתה משדר אופטימיות משדר 100% הצלחה, ואם בא לך מידי פעם לשטוף את העיניים זה בסדר אנחנו הריי אנושיים וזה בסדר אך אל תהפוך את זה להרגל. תרים את הראש תסתכל קדימה בבטחון מלא וצעד אל ההחלמה.
בברכת בריאות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נהדרת ורגישה
זאב22/07/2009רק רציתי לציין זאת.
כל הכבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון שלום
עדי פכטר - אלט26/07/2009ראשית אני מצטרפת לתגובה של אלי, אתה חייב לראות את הרגעים החיוביים, בד"כ התגובות של הילדים הם שנותנים להורים את הכח-זהו סוג של מעגל.
יחד עם זאת חשוב שתוכל לבטא את הכאב שלך בכל דרך אפשרית אך, תבחר לעשות זאת שלא מול הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)