סרטן וושט קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן וושט קיבה
    דור
    27/08/2007

בס"ד ב"ה
    שלום לכולם אני חדש כאן והגעתי לכאן בעיקבות חיפוש לרופא מנתח לסוג סרטן וושט קיבה.
    מדובר באבא שלי בן 50
    הכל התחיל כאשר התחיל לכאוב לו באזור החזה, אבא שלי עשה כמה בדיקות אך שום דבר לא הראה משהו מוזר.
    לבסוף הפנו אותו לבדיקת ביופסיה וCT וזה גם לא הראה משהו מיוחד.
    אך הרופאים אמרו לו שזה ניראה סרטני וחייבים לטפל אך בשביל להיות בטוחים הם אמרו שהם רוצים לעשות שוב ביופסיה. עקב הביופסיות אבא שלי החמיר במצבו (קשה לו לאכול,הוא ירד במשקלו כך שהוא שוקל כ-60 ק"ג, כואב לו בכל מיני מקומות בגוף, קשה לו להירדם, המון תופעות של גרפסים ועוד..)
    לבסוף אחרי הביופסיה השניה קיבלנו את התוצאות היום ואמרו לנו חד משמעית שזה סרטני ויש לו 2 גידולים בוושט ובקיבה.
    והCT לא הראה גרואות (המחלה לא התפשטה לכל מיני מקומות אחרים בגוף).
    ונתנו לו 2 אפשרויות בקשר למצב:
    1) לנתח ולהוציא את הגידול ולאחר מכן לעשות כמוטרפיה.
    2) לעשות כמוטרפיה ולאחר 3 חודשיים לנתח.
    הרופאים אמרו שכדאי קודם כל לעשות את הכימוטרפיה ואז לנתח כי זה יותר בטוח ופחות מסוכן.
    עכשיו למה באתי לפה?
    אני צריך רופא מנתח או רק מנתח/רופא כדי שיוכל להציל את אבא שלי מישהו מומחה לשני הדברים האלה.
    אגב אני ילד בן 15 עולה לכיתה י' אחי בצבא, ואחי הקטן בן 10.
    ואמי דואגת.
    אנא הצילו את אבא שלי ועזרו לי תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן וושט קיבה

הוספת תגובה

• !!!!

דור
    03/09/2007

למה אף אחד לא עוזר לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא לניתוח ושט

shoola
    07/10/2007

פרופ קשטן, ביח קפלן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דור

איריס
    13/11/2007

כפי שכתבו כבר פרופ' קשתן מבי"ח קפלן הוא מומחה בתחום.
    אבא שלי באותו מצב, אז אני מבינה שזה קשה, תתחזקו ותחזקו אותו ובעזרת ה' יהיה טוב בקרוב.
    כל טוב ורפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה