מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליצן רפואי - גימיק או עזרה אמיתית?נעמה27/07/2009
שלום שלום.
האם ליצן רפואי, כזה המופיע בתוכניות טלוויזיה שונות, באמת עוזר לתחושה של הילדים המאושפזים? האם פרט לחיוך רגעי זה באמת עוזר במשהו, או שהרגעים המעטים הללו של אושר - שאין לי ספק שכמה שהם מעטים הם רבים ונדירים - הם כל מה שהחוויה נותנת לילד?
תודה על תשומת הלב והרבה בריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה..
אלי מצנר27/07/2009אסור לנו לזלזל בשום דרך היכולה לטעון מחדש כוחות של ילד חולה.
הדקות האלה שבהן מסיח הליצן את דעתו של הילד החולה משגרת הטיפולים הקשה שווה זהב!!!!
הליצן מסיח את דעת הילד החולה במהלך תהליכים כואבים ומפחידים, ועוזרת לו להסתגל לשגרת בית החולים. לדוגמה ילד עם בעיית ריאות המתנגד לטיפול פיזיוטרפיה ינפח בלון יחד עם הליצן בהנאה מרובה, וכך הרווחנו טיפול והנאה.
בברכת בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחס וחלילה לזלזל
סו אלן10/08/2009לא נראה לי שהכותב/ת זילזל/ה בליצן רפואי, אך גם לי, אחד שמכבד כל עבודה ובטוח שליצן רפואי עושה טוב לילדים, מופתע לעיתים מהעובדה שדבר כה פשוט יכול לשפר הרגשה ואולי אף לתרום לבריאות הנפשית והפיזית של הילד. פלא אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע את שואלת?
עדי פכטר - אלט29/07/2009אני לא כ"כ מבינה את פשר השאלה?!
כל דבר אשר יכול לתת הקלה ולו הזמנית ביותר יש לה ערך רב. מחקרים מוכיחים שכאשר האדם נמצא במצב רוח טוב ונינוח מנגנוני הגוף פועלים בצורה טובה ויעילה יותר לריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)