מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתמודד עם סרטן ?אינה02/08/2009
שלום אני בת 14 ולא מזמן גיליתי שאני חולת סרטן ,
לימפומה .
והיום רק עברתי טיפול ראשון ואני מרגישה ממש נורא , אני לא
יודעת אם אני אצליח להתמודד עם שאר הטיפולים .
וגם כל העניין הזה עם הנשירת שיער נורא קשה לי ,
יש לכם אולי עצות איך להתמודד עם זה ?
תודה מראש , אינה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינה היקרה...
אלי מצנר02/08/2009ראשית אאחל לך הצלחה בטיפולים והחלמה מלאה.
אינה את חייבת לשנות את הגישה לחיובית יותר כמו בחיים וכפי שכבר אמרתי לא פעם צריך ללמוד להוציא מכל לימון לימונדה. השיער שנשר במקומו יצמח אחר טוב יותר יפה יותר. במחלקה שאת מטופלת תבקשי מהצוות המטפל שיפגישו אותך עם נערים ונערות שחלו בסרטן והחלימו. ובפגישה איתם תראי שניתן להתמודד ובהצלחה. במידה ותרצי שלחי אליי פרטים למייל [email protected]
ובני דקל שהחלים מסרטן והיום הוא קצין בצה"ל יפגש איתך ותיראי שיש חיים אחריי הסרטן !!!!
ושוב בברכת החלמה מלאה ומהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
אינה08/08/2009תודה רבה באמת על התמיכה אני אנסה בכל כוחי
לשנות את הגישה לחיובית כמה שיותר .
ולא נראה לי שאני אתן לסרטן לגבור עליי לא משנה מה .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודגקין
צבי05/03/2010אינה היקרה שלום
ביתי חלתה לפני 4 שנים בהיותה בת 26 בלימפומה הודגקין.
כיום היא בריאה לחלוטין נשואה ומגדלת ילד נפלא.
אני מספר לך זאת מכיוון שאני משוכנע שאת תנצחי את המחלה ובעתיד הלא רחוק תחזרי לנהל חיים רגילים ומאושרים.
בנושא השיער נכון שזה מעיק ולא נעים אולם הוא אביזר יופי שמתחדש מיד עם סיום הטיפולים ואף צומח יפה יותר כפי שקרה לביתי.
הכי חשוב שאת ומשפחתך תהיו חזקים ותחזקו אחד את השני .
מאחל לך את כל הטוב והנפלא שבעולם ושתחזרי להיות נערה רגילה ואנונימית.
אם בא לך להתקשר הנה המספר שלי 0549932458* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)