מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חולה בסרטןויקי17/12/2009
שלום, אני קצת חושש שיזהו אותי, אז אני לא אכנס לפרטים. אני אבא לילד בן 7 חולה סרטן, אני מתפקד היטב במהלך היום אבל כשנגמרות המשימות לאחר יום ארוך אני קורס. אני לא מבין איך התינוק הקטן שהחזקתי בידי כשהוא נולד יכול להיות חולה במחלה ככ נוראה. אני לא מבין איך זה קרה לו למה זה מגיע לו ולמה זה מגיע לנו? אני כל הזמן שואל את עצמי האם עשיתי משהו רע בחיי, כי הרי הוא לא יכל היה לעשות משהו עד כדי כך רע, אז אני נענש. אני מרגיש פשוט שאני נכנס לחור שחור ולא יודע מה עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד חולה
יעל09/01/2010ויקי יקר
כואב לקרא את שכתבת ,הדברים שכתבת הם כמו מראה למה שקורה לי למחשבות שעוברות בי אני מתמודדת עם אותו מצב כבר מספר חודשים הבת שלי בחורה צעירה מאוד חלתה. המחלה הגיע ככה פתאום כאילו משום מקום לבחורה ספורטאית שחיה את החיים הכי בריאים שיכולים לחיות
ולצערי אין תרופת פלא למצב ,הכאב הוא נוראי ,מה שאני משתדלת לעשות ולא תמיד בהצלחה הוא לא להכנס לפינות רגשיות .הרגש מפיל עמוק עמוק ,מאידך להיצמד לשכל להגיון לסימנים הטובים אם יש, כמו תגובה טובה של הגוף לטיפול או בדיקת דם יותר טובה או שיהלד מרגיש יותר טוב .וכמובן בזמן הזה לעשות את הדברים שהילד אוהב לעשות דברים שגורמים לו לצחוק ולשמוח .
אופטמיות ואמנוה חזקה שיהיה טוב מחזיקים אותי חזק למעלה אני אומרת לעצמי שזה זמני רק תקופה קשה ורעה שתעבור והמחר יהיה טוב....
מחזקת את ידייך .....סבלנות דרושה כאן ונכון שהיא מרה אך פירותיה בע"ה יהיו טובים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)