חג שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח
    רויטל
    04/04/2007

אחי הקטן חולה בלוקמיה. הוא רק בן שמונה אבל אומרים שאין לו הרבה זמן לחיות.....החג שלי לא שמח. ההורים שלי מתחלפים - אחד איתו ואחד איתנו בבית. הלב שלי נשבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח

הוספת תגובה

• רויטל ברוכה הבאה לפורום

אלי מצנר
    04/04/2007

רויטל,
    רויטל היקרה,
    ליבי עמכם אך אל לכם להרים ידיים ואו להישבר, מניסיון כבר היו דברים מעולם, והגוף כן הגיב לטיפולים, לכן אסור לאבד תקווה ותמיד להלך עם הראש למעלה צריך לזכור כי ברגע ששוקעים הגרויטציה מאד מאד חזקה....איפה אחיך מטופל ? כמה זמן הוא בטיפולים ?
    איפה אחיך מטופל ? כמה זמן הוא בטיפולים ?
    כל שנותר הוא לשדר גם לאחיך את החוזק והחוסן של המשפחה,,,
    מחזיק לכם אצבעות
    שיהיה המשך חג שמח
    אנו כאן למענך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרויטל

גל
    13/04/2007

רויטל, רציתי לחזק אותך . אחי גדול ממני בשנתיים וחצי וגם הוא היה חולה בסרטן יש לי אחות שקטנה ממני וביחד אני והיא ,הוריי וכל משפחתי התחזקנו כדי לחזק את אחי. רויטל , אל תתיאשי, אחיך ילד חזק, איני מכירה אותו אך אני בטוחה בכך בכל ליבי . אם תרצי להיות איתי בקשר רק תאמרי . אחי התגבר על המחלה וכך גם המשפחה , אבל ביחד ובאופטימיות.

אני כאן בשבילך .
    שלך גל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה