מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לסרטן אצל בני בן ה-5גילי30/12/2009
איני רוצה לפרט פה יותר מדי, אבל לאחרונה עלה חשש לסרטן אצל בני בן ה-5. אני ממש חוששת, אני לא מצליחה לישון או לתפקד. מה עושים? אני לא רוצה שהוא יבין שמשהו לא בסדר במיוחד היות וזה בכלל לא בטוח.
אבקש עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא היקרה
חנה צוראל06/01/2010אני מבינה שאת לא מעוניינת לפרט ומכבדת את בקשתך.
נכון שהפחד שלך אמיתי מעצם המחשבה אך חשוב שתביני כמה פרטים עובדות חשובות.
לפני שמתחילים בתכנון מה לעשות חייבים קודם לסיים את הבדיקות ורק לאחר שמגיעים התוצאות ונעשתה אבחנה שאכן מדובר במחלת הסרטן ניתן יהיה לתכנן את הדרך להתמודד.
הצעתי היא תסימו קודם את כל הבירור ורק אז תתחילי (אם בכלל יהיה צורך) לתכנן את ההמשך.
זכותו של הילד לדעת שבשלב זה לא יודעים מה הבעיה ועדיין מבררים.
נקודה חשובה שאת חייבת להבין הילד חייב להיות שותף לתהליך הילדים מבינים הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים.
בשלב זה הכל נשמע עדיין בבירור.
כולי תקוה שאולי בסוף הבירור יתברר שאין לו סרטן ואם כן אז תתמודדי ויש הרבה מה לעשות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)