תמיכה מניסיון אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה מניסיון אישי
    פסיה מונק
    14/01/2010

שמי פסיה מונק ואני אמא לבן בן 14.5 שחלה בסרטן העצמות.
    כאמא חדורת אמונה ולצערי גם מלאת ניסיון אני כאן לשרותכם.
    במקצועי אמי רואת חשבון כך שגם בהיבט הכלכלי ביכולתי להמליץ ואף לתת הכוונה למי לפנות ומהן הזכויות המגיעות לנו כהורים לילד חולה.
    אל תהססו וצרו עימי קשר בכל שעה.
    במקרים דחופים בהם תרגישו צורך מיידי לאוזן קשבת תוכלי להרים אלי טלפון ל:
    050-7798400

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה מניסיון אישי

הוספת תגובה

• לפסיה-

שלמה סגל
    17/01/2010

פסיה שלום
    רק היום בבוקר, נתקלתי בכתבה במקומון ונודע לי על האסון שפקד אתכם. מאז אינני יכול להפסיק ולחשוב על כך. ליבי כואב.
    חיפשתי ומצאתי את הסרטון על גבי ביו-טיוב. צפיתי בו שוב ושוב. גבי נראה עלם חמודות, בן לתפארת, מקור גאוה לאביו ואמו.
    האוירה שאתם השרתם סביבכם, אצל החברים בישיבה, בשכונת הדר גנים וכו'. אוירה של בטחון בה' ואמונה גדולה. אמונה שנבחנת ברגעים קשים כאלה, אינכם יודעים עד כמה היא מחזקת אחרים, כאלה שאתם בכלל לא ידעתם שאתם מגיעים אליהם...
    די להביט במספר תמונות בסרטון בכדי להבין את הכל...
    גם כאן באתר הזה, שבו מצאתי את שמך (אין לי כתובת מייל אחרת שלך), ניכר עד היכן מגיעה גדלות הנפש שלכם.

אין לי מילים להביע את השתתפותי בצערכם. יתן ה' ותדעו רק שמחות בביתכם.
    שלמה סגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלמה

פסיה מונק
    19/01/2010

שלמה שלום

כשישבנו "שבעה" אחד המנחמים אמר לנו שאחד הדברים שניחמו אותו במהלך השבעה היה פירושו של המשפט:"המקום ינחם אתכם", והסביר כי המקום שבו נמצא הילד כעת יהיה מקור נחמתנו.
    אין ספק כי גבי השלים את יעודו בעולם הזה ב14.5 שנים בלבד.
    צדיקים קרויים חיים לאחר מיתתם- ולו היית יודע כמה השכונה שלנו התחזקה מאז שנפטר היית משתאה.
    חברים מהדף היומי קיבלו על עצמם קבלות, תלמוד תורה שלח לנו מכתב ובו תלמידים קיבלו עליהם לומר ברכת המזון מהכתב ועוד ועוד.
    אם יש מה שמנחם זו אכן האמונה החזקה שהכל לטובה, שגבי נמצא במקום טוב ושהוא חי בקרבנו ע"י ההתחזקות האישית של כל אחד.
    תודה על דברי הניחומים. רותי התקשרה אלי אתמול והיה ניכר בקולה עד כמה היא כאובה.
    כולי תפילה שה' ייתן לנו כח להמשיך ולעמוד בניסיון ולנצל את המצב הקשה הזה לעשייה חיובית.
    שניפגש רק בשמחות
    פסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה