מה אומרים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אומרים?
    גלית
    28/01/2010

אני יודעת שזאת שאלה נוראית
    אבל אני פשוט לא מסוגלת ללכת לנחם חברה מאוד מאוד קרובה שבתה נפטרה מסרטן
    חשוב לי לצין שהגעתי המון לבי"ח ועזרתי עם האחים הגדולים
    אבל רק המחשבה להביט בעיניה גורמת לי לא לצאת מהבית ואני נורא מתביישת
    מה עושים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אומרים?

הוספת תגובה

• שלא תדעו צער

פסיה מונק
    28/01/2010

היי גלית,
    שאלתך לגיטימית ביותר.
    אפילו שלצערי חוויתי אובדן של בן ולכאורה אמור להיות לי יותר קל לנחם אחרים, גם אני מוצאת את עצמי בסיטואציה קשה בכל פעם כשאני צריכה ללכת ולנחם אחרים.
    ובכל זאת,תנסי להכנס לנעליה של חברתך.
    חלק מחברותי שניחמו אותי הביאו לי מכתב ובו כתבו את שהרגישו. הן הדגישו כי אינן מסוגלות לדבר ולכן הכתיבה מקלה עליהן, אבל מה שאני לעולם לא אשכח זה את עצם העובדה שהן הגיעו.
    הן באו, ישבו לידי, חלקן הסתכלו על הרצפה, חלקן בכו, חלקן חיבקו- אבל הן באו.
    וזה דבר שחברתך לעולם לא תשכח, ובמיוחד לאור העובדה שהיית שם בשבילה לאורך התקופה הארוכה.
    אל תשכחי, לך תהיינה רק מספר דקות קשות ואילו לחברתך כל החיים מעתה יהיו משימת הישרדות לא פשוטה.
    אז תנסי להתגבר על הרגשות הללו ותלכי אליה. היא זקוקה לך, במיוחד כעת.
    בהצלחה ושלא תדעו יותר צער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחברה טובה שרוצה לעשות טוב

חנה צוראל
    28/01/2010

טבעי שאת מרגישה כך אך לרגע את צריכה לחשוב על החברה שלך ועל מה שמחכה לה בהמשך החיים.
    אחד הדברים שהכי קשה להורים שכולים זה לחזור לשיגרה. הם לא רצים שיתיחסו אליהם כ"חייזרים" אלה לעזור להם להרגיש כמה שיותר נורמלים.
    בזה שתלכי ותקשיבי לה ותנסי לעזור לה לחזור לשיגרת החיים ולו בדברים הקטנים של שיחות חולין יציאה לבת קפה לאט לאט היא תחזור למעגל החיים.
    את לא אשמה במה שקרה לה אך אם את חברה טובה את תאזרי כוחות ותעזרי לחברתך בכל מה שהיא תבקש.
    אני בטוחה שתצליחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה