מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אומרים?גלית28/01/2010
אני יודעת שזאת שאלה נוראית
אבל אני פשוט לא מסוגלת ללכת לנחם חברה מאוד מאוד קרובה שבתה נפטרה מסרטן
חשוב לי לצין שהגעתי המון לבי"ח ועזרתי עם האחים הגדולים
אבל רק המחשבה להביט בעיניה גורמת לי לא לצאת מהבית ואני נורא מתביישת
מה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלא תדעו צער
פסיה מונק28/01/2010היי גלית,
שאלתך לגיטימית ביותר.
אפילו שלצערי חוויתי אובדן של בן ולכאורה אמור להיות לי יותר קל לנחם אחרים, גם אני מוצאת את עצמי בסיטואציה קשה בכל פעם כשאני צריכה ללכת ולנחם אחרים.
ובכל זאת,תנסי להכנס לנעליה של חברתך.
חלק מחברותי שניחמו אותי הביאו לי מכתב ובו כתבו את שהרגישו. הן הדגישו כי אינן מסוגלות לדבר ולכן הכתיבה מקלה עליהן, אבל מה שאני לעולם לא אשכח זה את עצם העובדה שהן הגיעו.
הן באו, ישבו לידי, חלקן הסתכלו על הרצפה, חלקן בכו, חלקן חיבקו- אבל הן באו.
וזה דבר שחברתך לעולם לא תשכח, ובמיוחד לאור העובדה שהיית שם בשבילה לאורך התקופה הארוכה.
אל תשכחי, לך תהיינה רק מספר דקות קשות ואילו לחברתך כל החיים מעתה יהיו משימת הישרדות לא פשוטה.
אז תנסי להתגבר על הרגשות הללו ותלכי אליה. היא זקוקה לך, במיוחד כעת.
בהצלחה ושלא תדעו יותר צער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחברה טובה שרוצה לעשות טוב
חנה צוראל28/01/2010טבעי שאת מרגישה כך אך לרגע את צריכה לחשוב על החברה שלך ועל מה שמחכה לה בהמשך החיים.
אחד הדברים שהכי קשה להורים שכולים זה לחזור לשיגרה. הם לא רצים שיתיחסו אליהם כ"חייזרים" אלה לעזור להם להרגיש כמה שיותר נורמלים.
בזה שתלכי ותקשיבי לה ותנסי לעזור לה לחזור לשיגרת החיים ולו בדברים הקטנים של שיחות חולין יציאה לבת קפה לאט לאט היא תחזור למעגל החיים.
את לא אשמה במה שקרה לה אך אם את חברה טובה את תאזרי כוחות ותעזרי לחברתך בכל מה שהיא תבקש.
אני בטוחה שתצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)