אני מפחדת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מפחדת...
    סיוון
    04/02/2010

הבן שלי בן ה3 חולה בלוקמיה, אני יודעת ושומעת על מקרים של ילדים שהבריאו מזה. הרופאים נותנים סיכויים טובים ואני לא מסוגלת להאמין בכך בצורה מוחלטת ולפעול למען בני. רוב הזמן אני עצובה, עושה רק מה שצריך ולא מצליחה להתגייס למען בני ב100%. בעלי מנסה לעשות את חלקו ואני בטוחה שקשה לו גם. אבל אני לאל יכולה לחזק אותו.
    קשה לי, אני מפחדת ממה שהטיפולים עלולים לעשות. אני יודעת מה הוא עומד לעבור (אחד ההורים שלי נפטר לפני שלוש שנים) ואני ליוותי אותו בטיפוליו עד למוות.
    אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אין חשק לעשות דבר. כלום, להעילם וזהו... אך אני חייבת להתמודד ולהיות שם עבור בני ובעלי....

..????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מפחדת...

הוספת תגובה

• "והעיקר ...לא לפחד כלל"

פסיה מונק
    06/02/2010

סיוון היקרה,
    ראשית אאחל איחולי החלמה מלאה לבנך.
    מניסיון אישי אני יכולה להבטיח לך שהרופאים מאוד מאוד כנים. הם אומרים את האמת גם כשלא עלינו היא צורמת לאוזן.
    לכן, אם הם נותנים לבנך סיכויים טובים לצאת מזה אני משוכנעת שהוא יצא מזה.
    דרך אגב, אחיין שלי היה בן שנתיים וחצי כשחלה בלוקמיה...היום הוא בן אחת עשרה בריא לחלוטין.
    ברור שקשה,הטיפולים קשים וכואבים, ובעיקר אנו מרגישים תשישות נפשית. שלא לדבר על ה"שדים הרעים" שמידי פעם קופצים לביקור וגורמים לנו לדמיין את הרע מכל- זה טבעי לגמרי.
    החכמה היא לא לתת להם להשתלט עלינו. זכרי, כאמא, ילדך מסתכל עלייך ושואב ממך את כוחות ההתמודדות.
    העצב גורם לנו רק לשקוע יותר ויותר ולא מפיקים מכך שום תועלת.
    אם יש משהו שעושה לך טוב, זה הזמן להתפנק.מצאי זמן בין טיפול למשנהו, קחי פסק זמן אפילו של שעה שעתיים ותנשמי אוויר צח, צאי להתאוורר. זה לא יאומן כמה שמפסק זמן כזה ניתן לאגור כוחות הלאה.
    אל תאבדי את האמונה. זה הזמן להלחם בלי מחשבות. את המחשבות תדחיקי לתקופה רגועה יותר, כשיבריא.
    בהצלחה, ואם את מעוניינת לשוחח אני זמינה עבורך ב- 0507798400
    פסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה