מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותדני11/02/2010
אחייני הקטן בן ה-6 אובחן כחולה בלוקמיה. אחותי ובעלה כל הזמן רצים לבדיקות, מבלים שעות בהמתנות ובחוסר ידיעה וכמובן אין מה לאכול על שינה. אני מאוד אוהב את אחייני ואני חושב שגם למענו מאוד חשוב שלא יתפרקו. איך אפשר להרגיע אותם, הרי שום דבר שאגיד לא באמת יצליח להרגיע במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת הרגעה
פסיה מונק11/02/2010היי דני
אתה צודק- לא תוכל להרגיע את אחותה ובעלה אבל בהחלט תוכל לתת להם תמיכה נפשית, וזה לא פחות חשוב.
יש להם ילדים נוספים? אם כן, מי דואג להם? כאן למשל תוכל מאוד לעזור ולהוריד מהם את הנטל הזה.
אם לא, תציע להם בשעות שבין בדיקה לטיפול להחליף אותם פעם, שיצאו להתאוורר. המנוחה הקצרה הזו תורמת המון.הם יהיו אסירי תודה.
לגבי אוכל- כאן ניתן להעזר בעמותות. בכל בית חולים ישנה עמותה שמסייעת מאוד למשפחות של ילדים חולים, רק צריך לא להתבייש ולבקש.
למשל, ישנה עמותת עזר מציון שמספקת גם אוכל למשפחות של ילדים חולים, הכל כמובן ללא תמורה.
בהצלחה, ואני זמינה גם בנייד ב- 0507798400* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגב' מונק
שושנה16/02/2010שלום לך פסיה מונק
בני למד עם בנך גבי ז"ל ואין לי מילים לנחמך.מאז שחלה אמרתי כל יום תהילים לרפואתו עד שנפטר.
כששמעתי על מחלתו לראשונה הייתי הרוסה,ותיעלתי את הרגשתי לתפילות.
שמחתי בדבר אחד, שכשהיתה לו בר מצוה וכל ההורים בסביבתי (רעננה)התחמקו מהצורך להסיע את הילדים לאולם, התנדבתי אני להביא את בני וחבריו דוקא משום שגבי היה מהאחרונים בחבורה. בדרך הסברתי לבנים שזכותו של גבי שישמחו אותו כמו כולם גם אם עייפנו מההסעות האינטנסיביות למסיבות הבר מצוה בכל רחבי הארץ. גם בני וגם החברים שנלוו אליו מאד נהנו בבר מצוה וסיפרו שגבי שמח מאד בבואם. כאמור, היום בדיעבד אני שמחה על כך שבעתיים.
איני מכירה אותך אישית אך כשנתקלתי בך בפורום הזה ,חשוב היה לי להביע את השתתפותי בצערכם.גדלתי במשפחה שכולה ואני יודעת מהו אובדן כזה.
מן השמים תנוחמו.
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן
פסיה מונק17/02/2010שושנה היקרה
חן חן על ניחומייך הכנים.
אין ספק שכשאנו נזכרים בבר המצווה של גבי ובחברים שבאו ושימחו אותו כל כך זה ממלא את לבנו, ותודה מקרב לב שסייעת בכך.על זה נאמר: , שלח לחמך על פני המים..כי ברוב הימים התמאצנו".
מניסיונך האישי את וודאי מבינה שרק משמיים ננוחם ואנו מתפללים על כך מידי יום.
שושב תודה ושנפגש רק בשמחות!!
פסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתכם
אבי ר13/03/2010פסיה ושלומי היקרים.
איתכם בצער ובהתמודדות.
אבי ר.
גבעת שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)