מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לתמוךנועה01/03/2010
שלום, שכנה טובה שלי בבניין היא אמא לילד חולה סרטן. אני רואה אותה מתמודדת עם זה מדי יום ואני רואה שזה לא קל. העניין הוא שאנחנו לא ממש חברות קרובות ובכל זאת הייתי רוצה אולי לעזור קצת. אולי סתם לשמש אוזן קשבת או לראות אם אני יכולה לעזור בסידורים שאני עושה בלאו הכי. אני פשוט לא רוצה שזה יראה יותר מדי והייתי רוצה לדעת אם תוכלו לי להמליץ על איזו דרך להציע עזרה בלי שזה ישמע יותר מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "לא הביישן תומך....."
פסיה מונק01/03/2010שלום נועה,
נגעת בנקודה מאוד אמיתית וכואבת. אין ספק שהרגישות שלך היא דבר הראוי לציון- לא כל אחד ניחן ברגישות כזו.כאחת שעומדת בצד השני אני יכולה לומר לך שלצערי הסביבה נרתעת מאיתנו. לא יודעים איך לגשת, מה לומר וגם לא כולם רוצים ממש לעזור.
עצתי אלייך- אל תתביישי. אם חברתך חשובה לך תעזרי לה מבלי לשאול אותה. זה פשוט- תכיני לה פעם עוגה טעימה, סתם בלי סיבה, ותביאי לה, או שפשוט תגשי אליה ותאמרי לה שאת עושה קניות ומתכוננת להביא לה את מה שאת חושבת שהיא צריכה אז כדי שלא תביאי סתם דברים כדאי שהיא תאמר לך מה להביא שהרי בכל מקרה את תביאי.
תראי שעם הנכונות היא תיפתח אלייך. אין לך מושג איזה חסד עצום תעשי עימה- והיא, היא לא תשכח לך את זה גם לאחר שילדה יבריא.
יישר כוחך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה אמיתית
חנה צוראל03/03/2010אני מאמינה שהדרך הטובה ביותר למתן עזרה היא פניה ישירה.
בתחום הרפואה כנראה שלא תוכלי לעזור לה ואני בטוחה שהיא מקבלת מענה אך יש תחומים רבים שאת יכולה להציע את עזרתך. (גם אם לא הייתן חברות טובות עד עכשו)
אניט מציעה לך ליזום שיחה איתה בלי לשאול שאלות רבות על הילד (הפרטים אינם חשובים עבורך) ותציעי לה שאת פנויה ויכולה לעזור לה בקניות, בישולים,
שמירה על הילדים... ותתני לה פתח שאת תשמחי להיות לה לעזר מתי שהיא תרצה. תאמרי לה גם שאת לא רוצה להעיק ולהכביד אך את שם בשבילה לכל עזרה שהיא תצטרך.
תעשי לך מנהג של טלפון או שיחה פעם בשבוע ולהציע לה שוב עזרה.
אל תפגעי אם בתחילה היא תסרב לקבלת עזרה מאד קשה לקבל את העובדה שבנוסף על ילד חולה אתה זקוק לעזרה.
תהייה שם בשבילה ברגע שהיא תצטרך.
זו חברות אמיתית!
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)