היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    חסוי
    07/04/2010

שלום. אני בת 14
    בגיל 6 גילו אצלי גידול והוציאו חלק ממנו ומאז עושים לי MRI כל חצי שנה
    הבעיה שלא יודעים אם זה נירוציטומה או אסטרוציטומה שלחו את זה לאמריקה וגם שם לא יודעים
    אמא שלי מאוד דואגת לי ואני לא ממש רוצה לשאול אותה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
    אני קיבלתי כבר מחזור לפני יותר משנה וחצי אבל הוא עדיין ממש לא סדיר ויש לי כל הזמן כאבי ראש (מאז הניתוח) רציתי לשאול האם זה נומאלי? וקצת מידע על נירוציטומה כי על אסטרוציטומה מצאתי ועל נירוציטומה לא מצאתי תודה רבהההההההה ומקווה לתשובה
    (הרופא המטפל בי הוא חיים קפלינסקי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• רפואה שלמה

פסיה מונק
    08/04/2010

שלום לך חסויה יקרה,

לצערי אינני מתמצאת ברפואה...
    מה שאני כן יכולה לומר לך הוא שאני מכירה מצויין את ד"ר קפלינסקי מתל השומר ושאת בידיים טובות.
    מאחר שהוא כ"כ אנושי ופתוח- עדיף שתשוחחי עימו ישירות ותשאלי אותו את כל השאלות המתבקשות.
    לחילופין, ישנם יועצים רפואיים כדוגמת הרב פירר, מעמותת עזרא למרפא, אליהם הורייך יכולים לפנות.
    רפואה שלמה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבההההההה

חסוי
    08/04/2010

תודה רבה :)
    קפלינסקי אכן רופא טוב בכל מקרה אני מאוד מוד לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה