מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת להתנדב ולעזור לחולי סרטן.רויטל10/04/2010
שלום,
שמי רויטל ואני בת 18 בקרוב, ברצוני לדעת אם אני יכולה להתנדב בבית החולים תל השומר ולעזור לילדים אשר חולים בסרטן או בכל דבר אחר. זמני יהיה פנוי יותר לקראת החופש כשאסיים תיכון. אני מאוד מעוניינת להתחיל כבר עכשיו. צרו איתי קשר בבקשה זה מאוד חשוב לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנדבות
פסיה מונק11/04/2010היי רויטל,
ישנן שתי עמותות שפועלות באופן מסיבי בתל השומר.
עמותת רחשי לב- 08-8527337
עמותת נותנים תקווה- 03-6167911
צרי עימם קשר לגבי האפשרות של ההתנדבות. הם בוודאי ישמחו לסייע.
בהצלחה ותבורכי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי עמותות שפועלות ברמב"ם?
יובל11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובל
פסיה מונק11/04/2010
ככל הידוע לי ברמב"ם פועלות העמותות הבאות:
עמותת חיינו- 1-800-222-211
עמותת גדולים מהחיים- 03-6195977
בהצלחה ותודה על היוזמה המבורכת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנדבות
חנה צוראל12/04/2010יישר כ לך . לצערי אני לא יכולה לעזור כי אני מכירה רק את המערך בירושלים.
אני בטוחה שאם תפני למלקת האשפוז של המטואונק ילדים יוכלו להפנות אותך למשמרכז את נושא ההתנדבות . אם תרצי באיזור ירושלים אשמ לעזור.
חנה צוראל 02 6779195 (אות ראשית מלקת אשפוז המטואונקולוגית ילדים הדסה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)