מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטבות חוקיות למשפחותאיילת28/04/2010
בתי אובחנה כחולת סרטן
הייתי מעוניינת לדעת מהן ההטבות המגיעות לי על פי חוק
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעניין ההטבות...
פסיה מונק28/04/2010איילת שלום,
צר לי לשמוע..ראשית אאחל רפואה שלמה לבתך.
אכן מגיעות הטבות עפ"י חוק.
ראשית, המוסד לבטוח לאומי משלם קיצבת נכות עבור ילד חולה סרטן. מדובר בכ- 2300 ש"ח בחודש. לצורך מילוי הטפסים עלייך להעזר בעובדת הסוציאלית של בית החולים בו בתך מקבלת טיפול. מנסיוני האישי, בית החולים ממלא את הטפסים, כך שלא תצטרכי להתרוצץ.
שנית- אם הנך עובדת מגיעים לך עפ"י חוק עוד 60 ימי מחלה בשנה.
מגיעות הטבות נוספות מבחינת הרשויות, אולם בסכומים נמוכים יותר:
בנושא ארנונה ומים- מגיעה לך הנחה. כל שעלייך לעשות הינו להתקשר לעירייה והם יעבירו לך את הטפסים הנדרשים.
כך גם בזק נותנים הנחה בגין ילד חולה סרטן.
רפואה שלמה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)