מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לבית ספרניבה16/05/2010
שלום למנחות הפורום. רציתי להתייעץ בנוגע לבעיה קטנה, אבל היות ואני רוצה להישאר אנונימית אני לא אכנס ליותר מדי פרטים. בני בן ה-11 עבר טיפולי כימותרפיה ובינתיין המצב נראה טוב, הוא מרגיש טוב ואוכל טוב ואנחנו מחכים לראות מה קורה הלאה. בינתיים הייתי רוצה שיחזור לבית ספר, לדעתי זה יעשה לו טוב. העניין הוא שהוא ממש חושש שילדים יתלחשו עליו וכו'. הוא לא ראה את בני כיתתו הרבה זמן והוא די חושש לחזור. תהיתי מה תוכלו להמלית לי במקרה כזה . אולי להחזיר אותו הדרגתית? אני פשוט חושבת שבכל מקרה יהיה לו טוב קצת לבלות עם ילדים במקום לשבת בבית ולתהות איך ומה הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשיגרה
פסיה מונק16/05/2010שלום לך אמא יקרה,
את צודקת לחלוטין ברצונך שבנך יחזור מה שיותר מהר לבית הספר. השגרה הינה נדבך חשוב ביותר בהבראתו. זאת, כמובן, אם הרופאים מאשרים זאת.
מצד שני, יש לעשות זאת בצורה חכמה, לאור חששותיו.
המלצתי, שתדברי עם הצוות המקצועי בבית הספר- המחנך והעובדת הסוציאלית. הם גם מכירים את החברים כך שיוכלו לפעול בצורה הכי טובה בנדון.אני מניחה, כי הם ישוחחו עם חבריו לכיתה ויכינו אותם לקראת בואו, כך שהחזרה לבית הספר תהיה חלקה ככל האפשר.
אין ספק, כי השהיה בבית, לא רק שאינה מועילה לבנך אלא אף מזיקה לו. חוסר המעש עלול לגרום לו לחשוב יותר מדי על מצבו , על החודשים הקשים שעבר, והוא עלול לשקוע.
בהצלחה ורפואה שלמה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)