חזרה לבית ספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לבית ספר
    ניבה
    16/05/2010

שלום למנחות הפורום. רציתי להתייעץ בנוגע לבעיה קטנה, אבל היות ואני רוצה להישאר אנונימית אני לא אכנס ליותר מדי פרטים. בני בן ה-11 עבר טיפולי כימותרפיה ובינתיין המצב נראה טוב, הוא מרגיש טוב ואוכל טוב ואנחנו מחכים לראות מה קורה הלאה. בינתיים הייתי רוצה שיחזור לבית ספר, לדעתי זה יעשה לו טוב. העניין הוא שהוא ממש חושש שילדים יתלחשו עליו וכו'. הוא לא ראה את בני כיתתו הרבה זמן והוא די חושש לחזור. תהיתי מה תוכלו להמלית לי במקרה כזה . אולי להחזיר אותו הדרגתית? אני פשוט חושבת שבכל מקרה יהיה לו טוב קצת לבלות עם ילדים במקום לשבת בבית ולתהות איך ומה הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לבית ספר

הוספת תגובה

• חזרה לשיגרה

פסיה מונק
    16/05/2010

שלום לך אמא יקרה,
    את צודקת לחלוטין ברצונך שבנך יחזור מה שיותר מהר לבית הספר. השגרה הינה נדבך חשוב ביותר בהבראתו. זאת, כמובן, אם הרופאים מאשרים זאת.
    מצד שני, יש לעשות זאת בצורה חכמה, לאור חששותיו.
    המלצתי, שתדברי עם הצוות המקצועי בבית הספר- המחנך והעובדת הסוציאלית. הם גם מכירים את החברים כך שיוכלו לפעול בצורה הכי טובה בנדון.אני מניחה, כי הם ישוחחו עם חבריו לכיתה ויכינו אותם לקראת בואו, כך שהחזרה לבית הספר תהיה חלקה ככל האפשר.
    אין ספק, כי השהיה בבית, לא רק שאינה מועילה לבנך אלא אף מזיקה לו. חוסר המעש עלול לגרום לו לחשוב יותר מדי על מצבו , על החודשים הקשים שעבר, והוא עלול לשקוע.
    בהצלחה ורפואה שלמה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה