מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בין ההוריםמאיה01/06/2010
שלום, גיסתי ואחי הורים לילד חולה סרטן. הוא בן 9 והסרטן התגלה לפני כשנה. מאז היחסים שלהם ממש מעורערים. אני יודעת שזה מאוד קשה אבל חבל לי לראות אותם נפרדים בגלל המצב מה גם שאני בטוחה שהילד מאוד מאוד יסבול מזה. מה תוכלו להמליץ? יש טיפול מיוחד להורים שנתקלים בקשיים בגלל מצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזוגיות
פסיה מונק01/06/2010מאיה שלום,
העלית סוגיה לא פשוטה.
חילוקי דעות בין בני זוג מקצינים בעיתות משבר, ומחלה קשה של ילד הינה בהחלט אתגר לא פשוט שיש להתמודד איתו, בבחינת משבר של ממש.המתחים צפים..אין סבלנות לאף אחד..ותמיד מי שנפגע בראש ובראשונה הוא האדם הקרוב אלינו ביותר.
ברור שלילד היחסים המעורערים לא תורמים. גם ככה קשה.
גם לאחיך ולגיסתך היה פחות קשה לו היו תומכים זה בזו, אבל זה בודאי לא הזמן להטיף.
בכל בית חולים ישנה עובדת סוציאלית שאמורה לכוון את המשפחות ואף לייעץ בנושאי הזוגיות.
השאלה היא עד כמה אחיך וגיסתך מוכנים ללכת לטיפול זוגי..עד כמה הם רוצים בזוגיות הזו.
אינני יודעת מה טיב היחסים שלך עם אחיך ועד כמה אתם פתוחים זה עם זו. אם את זורמת איתו נסי לגשש ולרמוז על סיוע חיצוני- ע. סוציאלית, פסיכולוג וכדומה.
מחזיקה למשפחתך אצבעות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)