מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לחברדדד10/06/2010
טוב אז זה הולך להיות טיפי ארוך
הבן של חבר שלי (חבר חבר לא ידיד - יותר מורכב מזה אבל לא ניכנס לזה רק נגיד שיש בנינו משהו) ילד קטן אובחן עם סרטן, הטיפול האינטנסיבי התחיל השבוע. החבר שלי דיי מתמודד עם כל הסיפור הזה בעצמו האקס עוזר אבל במובן הנפשי אני לא יודע עד כמה הוא יכול להיסתפק במה שיש לו. כמובן, לא ציינתי אך הוא גר בארהב .... בכל מקרה אני מתקשר עימו מידי פעם והוא אומר לי שהוא רוצה שאני אבוא לבקר. אני מתכנן לבוא לשם עוד איזה חודש וחצי לאיזה 10 ימים.... קצת לא יודע איך להתמודד עם הנושא או מה להגיד אני מגיע לשם כדי לתמוך בו ולהיות שם קצת בשבילו אני מניח לתת לו הרגשה של קצת חיים בתוך כל הביקורים בבתי החולים. מה אתם חושבים על העניין. אני דיי מפחד להיות מועקה עליו עם כל הצרות שגם ככה הוא מתמודד איתן במובן הזה שאני אהיה אצלו בבית ועם כל האהבה שיש לו אלי אני לא רוצה להיות לו לנטל.... אני רוצה לשאול האם אתם הייתם רוצים ביקור שכזה ? מה היה מפריע לכם ....... בסופו של דבר כל אדם הוא אחר אבל אני חושב שאם אני אצליח להבין יותר טוב כיצד לנהוג בסיטואציה כזו זה יועיל
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לחבר
פסיה מונק10/06/2010חבר יקר,
דבר אחד ברור לי מעל לכל ספק- לחבר שלך יש חבר חבר!!! אתה אוהב ורגיש ברמות על ואלו הן תכונות נדירות.
לא פלא שחברך רוצה אותך לידו..מה גם שהוא לבד, ולא טוב היות האדם לבדו.
אין לך ממה לחשוש ואל תהסס. ברור שכדאי שתיסע. מה גם שהוא בעצמו ביקש זאת ממך.
הנשיאה בעול המשותפת, התחושה של יש חיים למרות המצב..הינם דברים כל כך חשובים, שאני בטוחה שחברך לא ישכח לך אותם לעד.
שתהיה לך נסיעה טובה.!!
רפואה שלמה לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דדד10/06/2010תודה רבה על העצה.... אני באמת מקווה שהנסיעה תצא לפועל... המצב חייב להשתפר טיפה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדדדד
פסיה מונק10/06/2010ברור שהמצב יתשפר...
תחשוב טוב יהיה טוב!!!
נסיעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דדד10/06/2010הילד בן כמעט3 מה כדי להביא לו לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להביא...
פסיה מונק11/06/2010מה מביאים לילד בן 3??
המון חום, אהבה, פינוקים,נישוקים...והכי חשוב: ממתקים..שוקולד..וצעצועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)