גילוי מוקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי מוקדם
    נעמי
    16/04/2007

שלום לכם,
    אני בת 32 והמטען הגנטי שלי לא מרשה לי לשמור על אופטימיות. משני הצדדים איבדתי קרובי משפחה למחלת הסרטן על סוגיה השונים...ואני הגעתי לגיל בו צריך לבצע בדיקות תקופתיות.
    אבל מה - יש כך כך הרבה בדיקות שונות שצריך לבצע...ואני לא תמיד יודעת מה ומי, גם המערכת הרפואית לא ששה לעזור.
    האם מניסיונכם יש איזו בדיקה שיכולה לרמוז על נוכחות סרטן בגוף? האם יש תסמינים מיוחדים?
    אני ממש לא רוצה להתעורר מאוחר מידי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי מוקדם

הוספת תגובה

• נעמי,,, ברוכה הבאה לפורום

אלי מצנר
    16/04/2007

עפ"י נסיון העבר והידע שלי, למניעה הראשונית יש חשיבות רבה, ניתן למנוע רק חלק ממחלות הסרטן. אציין כאן שמחלת הסרטן אינה בהכרח גזר דין מוות. נעמי, אין ברירה, את חייבת להתייעץ עם רופא המשפחה שהוא אמור לדעת את העבר הרפואי שלך ושל משפחתך, גילוי מוקדם בד"כ גם יביא לריפוי ברוב המקרים, הקידמה גם הגיעה לחקר הסרטן,אנו עדים לחולים רבים שהחלימו בעקבות הגילוי המוקדם, לאחר שביצעו בדיקות מקיפות לפניי.
    גילוי בזמן אף מעלה את אחוזי ההחלמה מעל 85%.

לסיום נעמי, במידה ואת נתקלת בבעיה ואו שאלה נוספת אשמח לעזור.
    ושרק נהיה בריאים !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה