התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    קרן
    08/07/2010

לאחייני גילו לוקמיה. ואחותי מאוד מתלבטת האם לבשר על כך להורינו שגרים בחו"לץ מדובר באנשים בני 80+ וזה לא שהם יוכלו לעזור במשהו, אבל מצד שני איך אפשר להסתיר? אנחנו ממש מתלבטים. אשמח לעצתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• לקרן

עדי וינטרוב
    08/07/2010

קרן שלום,
    לכל משפחה יש את דפוסי התקשורת המקובלים בתרבות המשפחתית, יש משפחות ששומרות סוד ויש משפחות שמרבית הדברים גלויים ונמצאים בדיבור ישיר. איזה דפוס מקובל אצלכם?
    אני חושבת שסוד מתגלה בסופו של דבר. קשה מאוד להסתיר מחלה היות והיא כרוכה בטיפולים ממושכים המשפיעים על מצב הרוח, השגרה והמערכת המשפחתית באופן כללי. אם אתם מחליטים לספר להורים אולי רצוי שתדאגו שאדם קרוב (חבר, בן משפחה אחר וכו') ישהה לידם בזמן שהם מקבלים את הבשורה ויוכל לתמוך בהם, באם יהיה להם צורך בכך.
    בהצלחה והרבה בריאות,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

פסיה מונק
    11/07/2010

ראשית אאחל לאחיינך רפואה שלמה.
    אכן התלבטות קשה..כי כמו שאת מציינת..איך אפשר להסתיר.
    עדיין, לפי מה שאת מספרת, מדובר על הורים בני למעלה משמונים שוודאי שעודף בריאות לא יהיה מנת חלקם לאחר שישמעו מהמחלה.
    לכן, מאחר שההורים גרים בחו"ל, עובדה שמקלה על עצם הסתרת העניין, לו חלילה אני הייתי במקומכן הייתי משתדלת להסתיר את הנושא.
    כפי שציינת, הם לא יכולים לעזור במאומה, ולכן הייתי מאמצת את המשפט של החכם מכל אדם:"מוסיף דעת מוסיף מכאוב".
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה