שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ניבה
    18/07/2010

שלום. אני אמא לילדה בת 15, שלאחרונה גיליתי שהיא לא מעריכה את מה שיש לה. הייתי מאוד רוצה שהיא תלמד לתת ולהעניק ולהעריך את מה שאלוהי נתן לנו ולכן הייתי רוצה שתתנדב פעם או פעמיים בשבוע עם ילדים חולי סרטן. אנחנו גרות בגבעתיים. האם אתן מכירות אולי מקום שילדה בת גילה יכולה להתנדב בו? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לניבה

פסיה מונק
    18/07/2010

אין ספק שהתנדבות ועשייה למען הכלל הינה פעולה מבורכת, ובהחלט תורמת במודעות ובהערכה על מה שיש לנו.
    עדיין, לעניות דעתי, התנדבות בגיל 15 עם ילדים חולי סרטן עלולה להיות קשה מדי עבור ביתך.
    מנסיוני האישי, בבתי חולים, בהם מתנדבות בנות השרות הלאומי עם ילדים חולי סרטן, הן עוברות מבחנים קפדניים לפני שמקבלים אותן.
    לא מדובר בהתנדבות רגילה, והמעמסה הרגשית עלולה להיות קשה מאוד עבור ביתך, ולא לכך את שואפת.
    לטעמי, כדאי שתבחרי תחומי עשייה קלים יותר כמו: עזרה לקשישים במועדוניות או עזרה לילדים לקראת שובם לבית הספר.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה