נא עצתכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עצתכן
    נעמה
    28/07/2010

אחיינית שלי, בת אחותי, חולה בסרטן השד - היא בת 25. אני ואחותי אף פעם לא היינו קרובות ולכן גם לא התקרבתי לאחיינית שלי. אבל בתקופה הקשה הזו הייתי רוצה מאוד לעזור ומצד שני אני לא רוצה להידחף. אני מודעת לכך שאני לא מספרת את כל הסיפור, ובכל זאת, אולי תוכלו ליעץ לי איך לנסות ולהדק את הקשרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עצתכן

הוספת תגובה

תמונה

• לנעמה

פסיה מונק
    28/07/2010

התחושה שלך אופיינית לחלוטין לסובבים את החולים.
    כולם רוצים לעזור אבל חוששים להתקרב ומפחדים לפתוח פצעים מדממים.
    לדעתי, הטבעיות היא הדרך הפשוטה ביותר להתקרב לאחיינית שלך.
    תתקשרי אליה ותאמרי לה ישר ולעניין שאת רוצה לעזור, להיפגש...את תופתעי מהתגובה.
    ולא רק היא זקוקה לתמיכה- אחותך זקוקה לה לא פחות. מדובר בבת שלה. זה הזמן להתקשר יותר ולבוא לבקר.
    מי שחולה זקוק להמון אהבה וחום מהסובב, ובגלל החששות אנשים מתרחקים..שלא בצדק.
    ואל תדאגי, את ממש לא נדחפת..רק תורמת!!
    בהצלחה ותבורכי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לנעמה

עדי וינטרוב
    28/07/2010

נעמה שלום,
    אני מבינה את הצורך שלך להתקרב לאחיינית שלך. את יכולה לנסות ולהציע את תמיכתך הן הפיזית והן הרגשית, לבדוק במה קונקרטית ניתן לעזור.
    חשוב לציין כי כל אדם מגיב ומתמודד עם מחלה באופן שונה: יש כאלו שזקוקים לתמיכה ומוכנים לקבל אותה מכל מי שמציע את עזרתו, יש כאלו שנעזרים בסביבה הקרובה להם ויש גם כאלו שמעדיפים להתנתק ולהתרחק מחברה.
    אין ספק שהתעניינות ותשומת לב היא תמיד מבורכת, אך יש לבדוק שהאופן והמינון מתאימים לצד השני.
    רק בריאות
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה