זמן טיפולים משלימים לאחר הניתוח.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן טיפולים משלימים לאחר הניתוח.
    מורן
    05/09/2010

כמו שסיפרתי בפורום
    לאימי הורידו גידול בגודל של 1 ס"מ מבלוטת הלימפה, אמרו לאימא שלי שהיא צריכה לעבור טיפולים כימותרפים, הקרנות וטיפול ביולוגי.
    אמרו לאימא שלי שאם היא תתשתתף במחקר, היא לא תצטרך לשלם עבור התרופה הביולוגית, בבית חולים אמרו לה שישלחו את הממצאים של הניתוח לחוקרים, ותוך 10 ימים היא תקבל תשובה.
    גילו לה שסוג הסרטן שלה אלים שמוציא גרורות.
    השאלה שלי היא: שאימי נותחה ב 14 ליולי, האם זה בסדר שהיא תכנס לטיפולים אחרי חודשיים מיום הניתוח או שזה רשלנות רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למוריה

עדי וינטרוב
    05/09/2010

את שואלת שאלה רפואית ומכיוון שאני עובדת סוציאלית אין לי את הסמכות הרפואית לענות לך על השאלה. אני חושבת שהכי טוב להתייעץ עם הצוות הרפואי (רופא ו/או אחות). בכל בית חולים יש מתאמת שד - אחות, שיכולה לענות לך על כל שאלה רפואית או לבקש חו"ד נוספת מרופא אחר. בנוסף את יכולה להתסכל באתר של עמותת "אחת מתשע". באתר זה יש המון אינפורמציה רפואית. אתמוזמנת גם לפנות לקו חם של הארגונים השונים גם של האגודה למלחמה בסרטן וגם של עמותת אחת מתשע ולשוחח עם המתנדבות שהן נשים שחלו, החלימו ועברו קורס הכשרה ויכולות לשוחח איתך מתוך הניסיון האישי שלהן.
    הרבה בריאות
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה