מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה בילד למי פוניםנאוה23/09/2010
אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אבל לא מצאתי למי לפנות. לפני שנה כשהנכד שלי היה כמעט בן שלוש התגלה לו גידול שפיר במוח. חלקו הוצא בנתוח מסובך, וגם הוסרה לו חלק מעצם הגולגולת בנתוח נוסף (העצם הזדהמה לאחר הניתוח הראשון). במהלך השנה הוא היה במעקב לראות שהגידול לא גדל שוב ולפני מספר שבועות היה שינוי מה שהוביל להחלטה שהוא יתחיל לעבור במשך שנה וחצי לפחות, מידי שבוע טיפולים כימותרפים. מלבד הטיפולים הוא יצטרך בעתיד לעבור גם ניתוח השתלת עצם בגולגולת. בקרוב ימלאו לו ארבע שנים, הוא ילד מאד נבון ומקסים, הוא ילד רגיש במיוחד, ובאופן טבעי עם רגישות ופחד מרופאים. אני בטוחה שהוא זקוק לתמיכה רגשית, השאלה באיזה שלב, ע"י מי למי פונים? נראה לי שחשוב לפנות למקומות שיש להם ניסיון בעבודה עם ילדים חולים. האם יש לכם מידע בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנאוה
עדי וינטרוב25/09/2010בבית החולים שבו הילד יקבל טיפולים כימותרפים, יש צוות פסיכוסוציאלי רב מקצועי של עובדים סוציאלים, פסיכולוגים ומרפאים באומנות. לצוות זה יש ניסיון רב בעבודה עם ילדים חולים. אני חושבת שכדאי להתייעץ עם הצוות המטפל במקביל להתייעצות עם הצוות החינוכי של גן הילדים. לאחר שתבררו פרטים בתוך בית החולים את מוזמנת לשתף אותנו ונחשוב על אופציות נוספות אם המענה לא מספק.
הרבה בריאות ובהצלחה בטיפולים
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)